Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Üzletbe dolgozók hogy oldjátok...

Üzletbe dolgozók hogy oldjátok meg ha a főnök csak pár ezer forint váltópénzt ad viszont az ügyfelek többsége meg 10 és húszezresekkel akar kis tételeket kifizetni?

Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 15:12
 1/10 anonim ***** válasza:
98%

Én nem üzletben dolgoztam, de pénzzel bántunk. Ki kellet szaladni a kisboltba meg a dohányboltba felváltani egyfolytában. Fantasztikusan jó volt komolyan. :3

Persze nem hagyhatjuk ott a helyünket mert bármikor jöhetnek az emberek.

2021. dec. 8. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Hivatalosan nem kötelesek elfogadni az üzletekben aránytalanul nagy címletü pénzt.

Ha a vevönek nincs kisebb, akkor a vevö dolga megoldani, valahol váltani, az üzletben dolgozók nem hagyhatják el az üzletet.

2021. dec. 8. 15:34
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Én vásárló vagyok, egyszerűen mondják, hogy nem tudnak visszaadni és kész. Mondjuk én előre szoktam szólni, ha csak nagy címlet van nálam, hogy ne legyen gond.
2021. dec. 8. 15:39
 4/10 A kérdező kommentje:

Ja, csak a vevők nagy része nem ilyen.

Őt nem érdekli, ő a vevő akiből élek, oldjam meg.

De nem tudom megoldani, nem mehetek ki munkaidő alatt és a posta nekem is pénzért vált

2021. dec. 8. 16:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#4: Nem tudsz csinálni semmit, az áru marad, stornó, ha a vevő hőbörög akkor széttárod a kezed és kész.
2021. dec. 8. 16:55
 6/10 anonim ***** válasza:
78%

Olyan marha jó lenne, ha befejeznék <vagy betiltanák végre> a kereskedelemben ezeket a 90-re végződő árakat, sőt, a 4200-as meg az 5700-as szarkarika is kerülhetne egy kerek ötezresbe. Meg azt mondja, hogy 82 forint. Nincs is kétforintos. Maguk alatt vágják a fát, akik ezeket kitalálják, mert fele annyi dolga lenne a pénztárosoknak.

MÁV-nál is 1210 meg 19020 forintos jegy és bérletárak vannak. És ha elfogyott az utasnál a huszas, akkor beszarik a tudomány...

2021. dec. 8. 20:39
 7/10 A kérdező kommentje:
konkrétan nálunk nem ez a legnagyobb gond, de ha kereken 2500 vagy 3000 ft valami és 10 ezressel fizet minden második vevő az is nagy gond tud lenni ha alig van váltópénz
2021. dec. 8. 21:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb kávézóban dolgoztam, kb semmi forgalommal, így nagyon kevés volt a kezdő váltópénz. Na ha valaki 10-20ezressel akart fizetni, egyszerűen mondtam neki, hogy sajnos nem tudok visszaadni. Erre vagy valakivel felváltotta ott helyben vagy visszajött később. A főnök egyébként köteles lenne minden nap rádnézni - én olyankor szóltam neki, ha váltani kellett vagy kifogytam az apróból stb és megoldottuk. De ha ennyire vacak a hely, akkor gondolom minimálbér fizut kapsz - menekülj inkább, az egy süllyedő hajó.
2021. dec. 9. 11:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is voltam olyan, hogy szállodában dolgoztam és nekünk az étterem részen, mivel sok ember már előre fizetett a kajáért, így minimális kp volt a kasszában. Volt olyan reggel, hogy utcáról tértek be reggel 7 körül fogyasztani kávét. A kassza nyitási összege 12 500 Ft és a vendég 800ft-os kávét fizetett 20 ezer Ft-tal -_-. Kártya nem volt nála se semmi. Ott rohangáltam a recepcióra és könyörögtem, hogy adjanak pénzt majd odaadom. Diák voltam, szóval se kártya a géphez se nem enyém volt a kassza, szóval semmim nem volt. Nagyon gázos szitu volt.
2021. dec. 9. 12:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Bankkártyával lehet fizetni? Akkor ajánld azt a vásárlónak.
2021. dec. 13. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!