Melyik Magyarország két vasútállomás van egymástól legmesszebb az országban vasúton közlekedve?
Figyelt kérdés
Én Zajta Mohácsra gondolok, az vasúton 628 km.2023. nov. 5. 09:41
4/10 anonim válasza:
A menetrendszerinti járatokat használva melyik két állomás közötti legkisebb útvonal a leghosszabb? (Vagyis ha több útvonal van, akkor a legrövidebbek játszanak csak).
Zajta-Rédics és Zajta-Szentgotthárd is 628 km.
Ha kisvasúttal is meg lehet toldani, akkor a Zajta - Csömödér-Páka - Kistolmácsi-tó hosszabb pár kilométerrel.
Légvonalban meg valószínűleg a Zajta-Szentgotthárd a nyertes.
5/10 anonim válasza:
Sem Felsőszölnök, sem Garbolc nem rendelkezik vasútállomással.
6/10 anonim válasza:
#5 "Pedig igaza van az 1-esnek" :DDDDDDD
7/10 nemaRendőrség válasza:
Én a Budapest Keleti - Budapest Nyugatit tudtam a maga 545km távjával átszállás nélkül, de akkor van hosszabb
8/10 anonim válasza:
Menetrend szerinti járatokkal kell számolni vagy mintha kibérelnénk egy mozdonyt és azzal mennénk végig a lehető legrövidebb úton?
9/10 anonim válasza:
Átszállás nélkül valóban az a leghosszabb (belföldi) járat, de a kérdésnek nem volt feltétele az átszállásmentes utazás.
10/10 anonim válasza:
Ahh végre, a buszmegállós kérdések szelleme folytatódik. Csak azt bánom, hogy épp a villamossal zötykölődök haza a melóból, nem pedig Szentgotthárdról Zajtára utazom vonaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!