Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vízipipázás vonaton?

Vízipipázás vonaton?

Figyelt kérdés

Üdv mindenki! Egy hosszabb vonatútra készülök és úgy gondoltam hogy feldobom az utazást egy kis vízipipázással. A kérdésem az lenne hogy: Szerintetek, ha dohányzó helyre kérek jegyet használhatom a pipámat vagy letesz/megbüntet/beszól miatta az ellenőr? Elvégre ez is dohányzás, szóval elvileg nem lehetne.. azt hiszem.

Köszönöm a válaszokat^^

2010. okt. 19. 17:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Amennyiben két vonat nem koccan össze kétlem hogy felborul. De akkor meg már úgyis mindegy nem? XD

Új infó, mávos nő nem tudta mi az a vízipipa.. de közölte hogy szivarozni dohányozni és pipázni lehet.

2010. okt. 19. 18:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnélek letőrni de vonaton már nincs dohányzó kocsi ugyanis törvény nem engedi már a vonaton a dohányzást.

Amikor mentem ki Ausztrában és Salzburgan szálltam át a RailJetről az ICre a leszálló utasok közűl minden 3. bagos volt hogy gyorsan szívjon pár slukkot amíg a vonat áll :D

2010. okt. 19. 22:26
 13/17 anonim ***** válasza:
52%

"Nem szeretnélek letőrni de vonaton már nincs dohányzó kocsi ugyanis törvény nem engedi már a vonaton a dohányzást. "

Sajnos ez nem így van :-( De civilizált országokban valóban nem lehet, sőt, pl Romániában is tilos vonaton dohányozni, nálunk lehet...... :(

2010. okt. 20. 00:40
 14/17 anonim ***** válasza:
52%

Egyre kevesebb helyen van, de azért még van bagós kocsi a vonatokon.

Amúgy jót tudok röhögni a függőkön, amikor már le sem száll, de már gyújt rá...

2010. okt. 20. 15:51
 15/17 anonim válasza:
100%
OFF: Romániában élek, rengeteget kirándulunk és épp hogy nem fújjuk szembe a füstötaz ellenőrrel.Az csak annyit mondd általában, hogy nyissuk ki az ajtót/ablakot jobban, hogy szellőzzön:)
2010. okt. 20. 18:27
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:) Az eredmény: Úgy döntöttem lekakálom.. beültem a dohányzó kocsiba egy lánnyal szembe. Megtömtem.. beszélgettünk. Kérdeztem tőle hogy amúgy szerinted lehet? erre azt válaszolta hogy ő nem szokott büntetni. Igen, kaller volt :D Rohadt jót beszélgettünk és még a MÁV-os nénivel is találkoztam a dohányzó kocsiban akitől anno kérdeztem:) Teljesen pozitív élmény volt. Tuti hogy viszem legközelebb is :) Szóval, lehet pipázni nyugodtan! :D
2011. márc. 15. 19:47
 17/17 Brutus001 válasza:
Mi régen Orosháza felé menet pipáztunk állandóan a dohányzó kocsikban. Nincs nagyobb közösségépítés. Aki jóarc és fiatal, megáll dumálni, szívni pár slukkot. A kaller is mondta h nem büntetHET meg érte mert a dohányzás módját ők nem határozhatják meg. Am meg a kötekedőknek... Higyjétek el... cigizni egy másik ember mellett sokkal nagyobb bunkóság, mint rágyújtani egy pipára. Büdösebb is, áporodottabb szagú füst is marad utána. VONATON PIPÁZNI KIRÁLY :D
2011. jún. 30. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!