Üdv mindenki! Egy hosszabb vonatútra készülök és úgy gondoltam hogy feldobom az utazást egy kis vízipipázással. A kérdésem az lenne hogy: Szerintetek, ha dohányzó helyre kérek jegyet használhatom a pipámat vagy letesz/megbüntet/beszól miatta az ellenőr? Elvégre ez is dohányzás, szóval elvileg nem lehetne.. azt hiszem.
Amennyiben két vonat nem koccan össze kétlem hogy felborul. De akkor meg már úgyis mindegy nem? XD
Új infó, mávos nő nem tudta mi az a vízipipa.. de közölte hogy szivarozni dohányozni és pipázni lehet.
2010. okt. 19. 18:11
12/17 anonim válasza:
Nem szeretnélek letőrni de vonaton már nincs dohányzó kocsi ugyanis törvény nem engedi már a vonaton a dohányzást.
Amikor mentem ki Ausztrában és Salzburgan szálltam át a RailJetről az ICre a leszálló utasok közűl minden 3. bagos volt hogy gyorsan szívjon pár slukkot amíg a vonat áll :D
2010. okt. 19. 22:26
13/17 anonim válasza:
"Nem szeretnélek letőrni de vonaton már nincs dohányzó kocsi ugyanis törvény nem engedi már a vonaton a dohányzást. "
Sajnos ez nem így van :-( De civilizált országokban valóban nem lehet, sőt, pl Romániában is tilos vonaton dohányozni, nálunk lehet...... :(
2010. okt. 20. 00:40
14/17 anonim válasza:
Egyre kevesebb helyen van, de azért még van bagós kocsi a vonatokon.
Amúgy jót tudok röhögni a függőkön, amikor már le sem száll, de már gyújt rá...
2010. okt. 20. 15:51
15/17 anonim válasza:
OFF: Romániában élek, rengeteget kirándulunk és épp hogy nem fújjuk szembe a füstötaz ellenőrrel.Az csak annyit mondd általában, hogy nyissuk ki az ajtót/ablakot jobban, hogy szellőzzön:)
2010. okt. 20. 18:27
16/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:) Az eredmény: Úgy döntöttem lekakálom.. beültem a dohányzó kocsiba egy lánnyal szembe. Megtömtem.. beszélgettünk. Kérdeztem tőle hogy amúgy szerinted lehet? erre azt válaszolta hogy ő nem szokott büntetni. Igen, kaller volt :D Rohadt jót beszélgettünk és még a MÁV-os nénivel is találkoztam a dohányzó kocsiban akitől anno kérdeztem:) Teljesen pozitív élmény volt. Tuti hogy viszem legközelebb is :) Szóval, lehet pipázni nyugodtan! :D
2011. márc. 15. 19:47
17/17 Brutus001 válasza:
Mi régen Orosháza felé menet pipáztunk állandóan a dohányzó kocsikban. Nincs nagyobb közösségépítés. Aki jóarc és fiatal, megáll dumálni, szívni pár slukkot. A kaller is mondta h nem büntetHET meg érte mert a dohányzás módját ők nem határozhatják meg. Am meg a kötekedőknek... Higyjétek el... cigizni egy másik ember mellett sokkal nagyobb bunkóság, mint rágyújtani egy pipára. Büdösebb is, áporodottabb szagú füst is marad utána. VONATON PIPÁZNI KIRÁLY :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!