Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vízipipázás vonaton?

Vízipipázás vonaton?

Figyelt kérdés

Üdv mindenki! Egy hosszabb vonatútra készülök és úgy gondoltam hogy feldobom az utazást egy kis vízipipázással. A kérdésem az lenne hogy: Szerintetek, ha dohányzó helyre kérek jegyet használhatom a pipámat vagy letesz/megbüntet/beszól miatta az ellenőr? Elvégre ez is dohányzás, szóval elvileg nem lehetne.. azt hiszem.

Köszönöm a válaszokat^^

2010. okt. 19. 17:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

A vízipipa azért más téma szerintem, még megvetemedett vízipipázóknál se láttam ilyet; és kissé tűzveszélyesebb kategória is. A kalauz meg 100%, hogy nem lesz oda érte.

ha zárt kupéban lennél és mindenki más, aki bent lenne, az a haverod lenne, még-még elmegy, de alapvetően szerintem neveletlenség.

2010. okt. 19. 17:45
 2/17 A kérdező kommentje:

Értelek. De ha azt vesszük ez is egy szubkultúra, és csupán annyival másabb mint pl egy szál cigi hogy: Több a füst, kevésbé büdös és tovább tart. Én alapjáraton utálom a cigifüstöt, de bevállalnám hogy pipázhassak^^

A miértre pedig válasz, egyszerűen unalmas 3órán keresztül ülni egy vonaton. Laptopom nincs, olyan könyv pedig amit nem unok meg 1-2óra olvasás után szintén nem akadt még a kezembe. A pipa viszont... jó:)

2010. okt. 19. 17:53
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem.
2010. okt. 19. 17:54
 4/17 anonim ***** válasza:
83%

Mi a Hungaroringen voltunk és a box utcai lelátón vízipipáztunk, senkit nem érdekelt, bár azért mégis csak más.

Esetleg akkor, ha külön fülke van, sztem akkor nem nyavalyog a kaller.

2010. okt. 19. 17:56
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Kellene olyan védősapka, hogy ne essen le aszén a tetejéről.
2010. okt. 19. 17:57
 6/17 anonim válasza:
100%

Szeeegény...én 8 és fél órát kell vonatozzak, a páromig...aztán 8 és felet vissza -_-*

Amúgy ott lesznek a barátaid nem ? Velük nem tudod elütni az időt ? Ezt csak abból következtettem, hogy az egyedül történő pipázás körülbelül olyan, mint az egyedül történő alkoholizálás. És elég érdekesen hangzik, hogy valaki 3 órán át pipázzon.

2010. okt. 19. 17:57
 7/17 anonim ***** válasza:
76%
3 órán át nem is kéne:/
2010. okt. 19. 18:01
 8/17 A kérdező kommentje:

Rutinos pipás vagyok, hozzávetőlegesen 3éve pipázom. Van hőtartó sapkám és egyéb felszereléseim amik kellhetnek.

Ha lennének ott ismerőseim, akár csak egy is nem kellene a pipa, mert ellenék velük. De egyedül fogok utazni. Itthon is szoktam egyedül pipázni, és szerintem ez kb olyan mint egyedül cigizni, csak sokáig:) Egyébként szeretek egyedül pipázni, nyugtató. És ha amúgy is fel kell vinnem, miért ne élvezhetném az út felén keresztül? (Nem kell nagy pipára gondolni, csak a pici 35centi magast szándékozom vinni. a 180as itthon marad a biztonságban:)De azt hiszem hogy felzaklatok egy mávos infóvonalast a dologgal^^ Az hátha tudja. Feltéve persze ha tisztában lesz azzal hogy mi az a vízipipa...^^

2010. okt. 19. 18:03
 9/17 anonim ***** válasza:
én simán bevállalnám :D van bennem elég adrenalin :O
2010. okt. 19. 18:09
 10/17 anonim ***** válasza:
66%
Hát szerintem az ellenőr simán rádszólhat, meg is értem. Be is b.aszna, a fölborul, eltörik, leesik a szén róla, stb. Muszáj lesz kibírnod 3 órát egyedül a vonaton...
2010. okt. 19. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!