Amíg vágányzár van a győri vonalon, Tatabányáig nem kell az ic-re helyjegyet venni? És kocsiosztály-külbözet sincs?
A helyzet az, hogy ma próbaltam jegyet venni Tatabányáig (a neten, a mav.hu-n) és hát 1. osztályra nem tudtam venni jegyet és helyjegyet sem tudtam venni.
Nincsen rá lehetőség.
Az ajánlatok között csak sima 2. osztályú jegyet lehet venni.
Nos, felszálltam a 2. osztályra, de minden kocsi tele volt, elmentem az 1. osztályra, ott meg alig voltam, úgy hogy nem volt helyjegyem sem kocsiosztály-különbözeti jegyem.
Kallerral nem találkoztam így tőle nem tudtam megkérdezni hogy mi van.
Te valami szellemvonatra szállhattál fel, ugyanis Kelenföld-Tatabánya között tegnaptól nem közlekednek vonatok...
Mivel csak vonatpótló busz jár, nyilván csak 2. osztályú jegy váltható és helyjegy nem kell.
És kimondta, hogy kelenföldön szalltam fel?
Nyilvan Győr felől közelítettem meg a dolgot...
Egyébként Sopronban szálltam fel a Magnet Bank IC-re...
Bocs. :)
Szóval a vágányzári menetrendben sem az 1. osztályú kocsit továbbít, sem a feláras vonat megjelölés nincs a sopron/szombathelyi IC-k esetén.
Ha első osztályú kocsit láttál is, abban is lehetett utazni másodosztályú jeggyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!