Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a baj a felújított 3-as...

Mi a baj a felújított 3-as metróval?

Figyelt kérdés
Olyan nyekergő hangot szokott kiadni menet közben, és mindig olyan erősen fékezve áll meg minden megállóban. Ez normális?
2023. szept. 21. 07:19
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Azért áll meg hirtelen, mert a sok barom utas bemegy a biztonsági sávba.Mert azt hiszi, hogy lemarad, ha egy másodperccel később lép be az ajtón. A szerelvények azért zajosak, mert elavultak. Az oroszok ilyenre nem adtak mikor gyártották. A fidesz báb tarlós, baszott venni új kocsikat.
2023. szept. 21. 08:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem:

A nyekergés azért van, mert nem a legtökéletesebb anyagokból állították elő, ott még a kalapács a menő a robotizálás helyett.

A fékezés: A rendszer vagy automatán, vagy félautomatán működik (a kézit nem alkalmazzák utasokkal teli, úgy tudom). Ha automatán van, akkor a rendszer a saját feje után megy, és így tartja jónak. A félatumatán pedig hiába dolgozik rendesen a vezér, az automata abba is beleszól.

2023. szept. 21. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Az, hogy gyakran kell használnom. Klíma nincs, a fékezésnél is van baj bőven a rendszerrel, szerintem sokszor ezért is áll meg 2 megálló közt.
2023. szept. 22. 19:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik, na pont ilyenekre gondolok. Ill.amit a kedves második hozzászóló írt, hogy a megállóban azért fékez hirtelen, mert sokan belépnek a biztonsági sávba, az akkor más vonalakon is jellemző lenne. De én ezt csak a hármason tapasztalom, méghozzá elég gyakran
2023. szept. 23. 09:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Sőt, sokszor az alagútban is lefékez 0-ra, ott pedig végképp nem lehet elmondani hogy az utasok miatt lenne.
2023. okt. 4. 06:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem az nem tetszik hogy ide oda imbolyog menet közben a szerelvény az északi részen mint valami ladik a tengeren… nem hiszem hogy egy felújított vonalon ez normális. Plusz ezek a régi szerelvények meg egyszerűen az ország szégyene egy 2023ban átadott vonalon az önjáró 4es metró után kicsit vissza a múltba… nagyon gáz
2023. okt. 4. 08:31
 7/7 anonim válasza:
48%
Mert taplósék idején kilopták a forrásokat.
2023. okt. 5. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!