Mennyire vagytok elégedettek az M3-as metró felújított állomásaival?
Nekem a Nagyvárad tér kifejezetten tetszik, leginkább a csillárok miatt. Ezzel ellentétben a Lehel téri állomás nagyon sötét, depresszív hangulatot kelt, ráadásul a ledcsíkok kifejezetten olcsó/gagyi érzetet keltenek bennem.
A többi állomásnál tetszik, hogy letisztult, viszont az északi szakaszt túl ridegnek tartom.
Szép fideszsárga valamelyik. A Lehel téri bugyirózsaszín azért van, hogy így jelezzék, ez a húspiacos megálló.
A "letisztult" a kopasz, igénytelen, jellegtelen, semmilyen-t jelenti.
Most itt miről beszélünk ? Csak a külcsín játszik?
Nekem nem. Szerintem történelmi lehetőség lett volna most az állomások megközelíthetőségének javítására és új kijáratok nyitására a kéregvezetésű szakaszon, de ezt mindenhol megspórolták, csak egy-két helyen a liftek elhelyezkedése jelent időmegtakarítást a megközelítés során.
Viszont az akadálymentesítést nagyra tartom, konkrétan ez az egyetlen érdemi hozzáadott érték, meg a biztonsági, védelmi berendezések korszerűsítése .
Ennyi, a tobbi csak szintentartás.
Ha a mozgik nem verik ki a balhét, egy nagy túró lett volna az egész, gyakorlatilag csak kifestik és csókolom. Így legalább van valami értelmes haszna is, ami kézzelfogható.
Megjegyezném, hogy ennyi idő alatt, s talán ennyi pénzből is, a hanyatló nyugaton komplett új metrót építenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!