Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Utazok a buszon, és a sofőr...

Utazok a buszon, és a sofőr olyan hangosan hallgatta a zenét, hogy beszélni nem lehetett a közelében. Ilyenkor rászólhatok a buszvezetőre? Joga van ehhez?

Figyelt kérdés

Megkértem, hogy halkítsa le, de a kabinba úgy csinált, mintha nem is hallaná.

Ráadásul brutál erős techno volt, mélynyomós dobgéppel.

2023. szept. 17. 12:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
78%
#5 Ahhoz elég hangosan kell szólnia a zenének ahoz, hogy a negyedik utcáig is elhallatszódjék. Nem kell 5-kor kelni, hogy ez valakit zavarjon.
2023. szept. 17. 22:31
 12/12 anonim válasza:
100%

Én buszvezető vagyok. Nálunk is van rádió szerelve a buszba. Amelyik "kolléga" ilyen hangosan hallgatja a zenét, az egy büdös bunkó.

Ezek után én milyen alapon szólok rá bárkire is, hogy ne kihangosítva hallgasson zenét vagy telefonáljon?

Mellesleg senki nem kíváncsi a zenei ízlésemre. Én se máséra.

Azzal szerintem semmi gond, ha duruzsol a rádió és esetleg a legelső sorban meghall belőle valamit egy utas.

Az ilyen öntörvényű emberek érik elé azt hosszú távon, hogy egyszer kikötik az összes buszból a rádiót a sok utaspanasz miatt.

2023. dec. 17. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!