Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Repülőtéren hogyhogy nem...

X0 kérdése:

Repülőtéren hogyhogy nem lopják el a csomagokat?

Figyelt kérdés
Filmen mindig úgy van, hogy egyszerűen mindenki elveszi a bőröndjét, és csak az utasok vannak ott, nem kell igazolni hogy az övé a bőrönd, senki se ellenőrzi hogy tényleg az övé-e a bőrönd, így bárki elviheti bármelyik bőröndöt. Így viszont elvileg arra lehet számítani, hogy 2 csomagból 3-at ellopnak.

2023. szept. 6. 10:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
67%

Ha értéket hagysz benne, azt a rakodók és vizsgálók lenyúlják.

A szalagon már csak ertéktelen ruhas és szennyesruhás bőröndök jönnek ki.

Plusz egy két elég egyedi formájú szállítmány, csomagolt bicikli, sífelszerelés, búvárfelszerelés, ami meg igen hamar feltűnne a gazdájának ha más próbálna lelépni vele.

A csomagok mindig akkor jönnek ki, mikor már az összes utas ott tobzódik

2023. szept. 7. 09:05
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg jelöld meg a bőröndödet nagyon feltűnően, szalaggal, matricával, az is jó ha eleve rikító színe van.

Az ilyeneket egy tolvaj sem fogja megpróbálni elkapni

2023. szept. 7. 09:06
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

"De nem csak épelméjű emberek utaznak repülőgépen."

Ja, mert a debilek aztán tudnak egyedül repülőn utazni, ugye. Fejezzétek már be a felesleges hülye kötözködést.

2023. szept. 7. 09:48
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Én vittem már el véletlenül más bőröndjét, mert pont ugyanúgy nézett ki, mint az enyém, még ugyanott volt megsérülve is. Kb negyedóra múlva megtaláltak, én még észre se vettem, igaz ez kis repülőtéren volt (de a nagyobbról meg több idő lett volna kijutni is).

Az meg rohadt feltűnő, ha valaki mindenféle álarcot, parókát aggat magára egy reptéren. Sokkal kockázatosabb, mintsem megérné valami bagó szajréért.

2023. nov. 21. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!