3 napra mennék Spanyolországba egy rövidebb kiruccanásra, már megvan a jegy és a szállás is. De még sosem repültem. Nekem azt mondták, hogy a repülőtéren tudok venni olyan táskát ami az "ingyenes kézipoggyász" méretében van. Ez igaz ?
Egy ismerősöm mondta ezt, de azóta másik kettő meg tagadta, hogy lenne ilyen.
Már szombaton indulok és még "nincsen táskám".
Nem terveztem nagyobb bőrönddel menni, mert elég lenne ez a 40*25*20as táska is.
De ezt ha minden igaz nem tudom megvenni a reptéren (?).
Valakinek ötlet ?
Köszönöm szépen!
Egy közeli kínaiban próbáltam mérőszalaggal méricskélni, de mindegyik nagyobb volt a megadottnál.
Sport táska kinézetűt akartam volna venni, mert abba talán jobban lehetne pakolni.
Ami nekem van otthon, abba 2 póló és egy nadrág + egy pulcsi lefoglalta a 80%át.
Valami eldugott faluban lakozol, ahol csak templom, kocsma és vegyesbolt van? Sok áruházláncban kaphatsz kifejezetten repülős kézipoggyász méretű kis bőröndöt, táskákat, meg folyadékos készleteket stb.
De ha nem akarsz költeni, akkor is egy szabócentid, akármilyen mérőeszközöd csak van és leméred a fellelhető táskáidat, hátizsákot, akármit.
Pontosan 4es, 2 faluval arrébb kellett utazni ehhez a kínaihoz...
Egyébként 4 kocsma van, a többi stimmel, minden másból csak 1.
Egyébként pont ezt írtam, hogy a boltban is mérőszalaggal mértem a (leginkább sport)táskákat.
#6-os vagyok.
Amikor elkezdtem írni a kommentemet, akkor még nem láttam a #5 válaszodat. Nincs egy nagyobb település a közeledben, ahol nem csak kínai van? Egy nagyobb város esetleg? Ott rögtön találnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!