Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan lehet MÁV appban első...

Hogyan lehet MÁV appban első osztályú jegyet és biciklijegyet venni IC-re?

Figyelt kérdés

Mindig az első osztályon utazom. Most viszont kerékpárt is vinnék, és ha az appban hozzáadom

a kerékpárt, akkor szolgáltatásoknál az első osztályú jegy kiválasztása inaktívvá válik (ha nem adok hozzá kerékpárt, újra aktív lesz).

Nem értem, miért ne lehetne venni egy kerékpárjegyet az IC+ kocsi kerékpárszállításra alkalmas részébe, én pedig a szomszéd első osztályon ülnék le.

Én vagyok bamba, vagy valóban nincs ilyen lehetőség az appban? Ha így van, attól még pénztárban megtudom venni a két jegyet az igényeim szerint?

2023. szept. 3. 12:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Külön...

A jegy.mav.hu-n is ugyanígy van, valószínűleg egy rosszul kezelt eset.

2023. szept. 3. 13:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Elég sokmindent nem kezel jól az app, például ha négyen utaznánk együtt de másodosztályon már csak 3 szabad hely van, mindannyiunkat első osztályra tenne és kiad egy drágább ajánlatot mint az országbérlet. Ki is nyomtam és az átszállásos Interrégióval mentünk inkább.
2023. szept. 3. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!