A 956 éjszakai buszjáratot nem kéne Solymárra meghosszabítani?
Figyelt kérdés
Szerintem lenne igény rá, és így legalább agglomerációból agglomerációba menne. Nem hiszem hogy akkora kiadás lenne a BKK-nak
Mondjuk Solymár Templom tér/PEMÜ - Pécel, Kun József utca
2023. szept. 3. 11:21
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem aki éjszakaival jár Solymárról az nem hűvösvölgyig akar eljutni hanem be a városba. Sokkal egyszerűbb lenne ha nem átszállogatni kéne az éjszaka közepén, hanem egy járattal. Mellesleg a 964 kétszer jár csak, míg a 956 óránként.
2023. szept. 3. 12:02
3/5 anonim válasza:
Ezt fizeti a solymári önkormányzat (vagy már az állam, nem tudom mit variáltak a finanszírozásban), ráadásul Pesthidegkút lefedettsége romlana a hurokútvonal egy részének feladásával. A csatlakozások amúgy biztosítottak.
4/5 anonim válasza:
Alapvetően a bkv-bkknak csak budapest tömegközlekedése a feladata. Nos mivel solymár már nem budapest így az már nem az ő nyomoruk hanem általában a volánbuszé. Ha az ottani önkormányzat megkeresi a bkk-bkv-volánbuszt és megegyeznek (hogy kifizeti ezt) akkor talán van rá esély. Budaörse meg a többi ilyen esetben sem a csak jófejségből mennek ki a bkv buszok. Írj az önkormányzatodnak.
5/5 anonim válasza:
Szerintem sem az óránkénti indulás, sem a csuklós busz nem lenne indokolt.
Az átszállástól meg nem tudom miért kell rettegni, ha a 964 csatlakozik a 956-tal, akkor ez egyáltalán nem gond.
Úgyhogy ezzel a községet felesleges költségbe vernéd.
Mert igen, ez nem a BKK-nak plusz költség, hanem az önkormányzatnak kell megrendelnie.
Én az éjszakai vonatok visszaállításának több értelmét látnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!