Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Létezik-e olyan, hogy Stadler...

Létezik-e olyan, hogy Stadler KISS motorvonat fétis?

Figyelt kérdés
Amikor egy ilyen vonaton utazok, akkor nézelődök benne, csodálom a belteret, szinte végig vigyorgok, amíg le nem szállok. Általában olyan érzés, mikor egy ilyen vonaton utazok, mintha épp egy jó kis önkielégítésen lennék túl, pedig nem is csinálok ilyet utazás előtt. Amikor leszállok, akkor is ott maradok, amíg el nem megy a KISS, amíg rendesen látom, addig nézem, mert tetszik. Amikor tudom, hogy egy KISS fog az állomásra érkezni, akkor is már előre elkezdem figyelni (még akkor is, ha nem arra fogok felszállni), és amikor már közel van, olyan tök jól érzem magam, amikor még fel is szállok, akkor olyan, mintha ki lennék elégülve. Ez a furcsa dolog így létezik? Vagy mi erre a magyarázat?

2023. aug. 22. 21:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg akarod dugni a vonatot. De nem baj, én a mai világban már nem lepődök meg semmin. Már csak azért sem, mert én is inkább a Szili mozdonyt öleltem át az anyós helyett.
2023. aug. 24. 01:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos létezik. A régi mozdonyoknak (Csörgő, Szergej, Szili, Gigant, NOHAB) van amolyan tekintélyt parancsoló kisugárzásuk, így az állomáson én is megnézem az indulásukat, ha arra járok (persze azért nem önkielégülök 🤣 ), Flirtekre, Kissekre annyira nem ugrok, túl unalmas szerkezetek nekem.
2023. aug. 24. 08:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#11 az anyósomnál én is bármit előbb választok, hozzá még a kaszásnak se lenne gusztusa xD
2023. aug. 24. 09:27
 14/14 anonim válasza:
100%
Van baj
2023. aug. 26. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!