A Bzmot motorvonat olyan (nosztalgikus, szerethető) a vasútbarátoknak, mint a buszkedvelőknek az Ikarus?
Figyelt kérdés
2023. júl. 30. 18:04
2/12 anonim válasza:
Amúgy az Ikarusnak is vannak elcseszett, nem szerethető konstrukciói, például a 412-es.
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor a vasútkedvelőknek melyik a "legendás" típus, amelyiket mindenki ismer és kedvel?
2023. júl. 30. 19:54
4/12 anonim válasza:
Talán a favorit a Nohab (M61), amely talán nem mindenkinek a kedvence, de nem hinném, hogy ne szeretné bárki is.
Valószínűleg majd' minden mozdonynak, motorvonatnak vannak rajongói, a Bézének is, de nem azért, mert annyira különleges, vagy ritkaság lenne (bár már közel járunk hozzá...), hanem mert van (volt). Megjelenésekor nagy előrelépés volt, de ugye azóta eltelt negyven év.
5/12 anonim válasza:
Szergejeket is rengetegen szeretik amúgy
6/12 anonim válasza:
Nekem a Szergej, meg a Csörgő és a Szili. Amióta ültem Nohab vezetőfülkéjébe a Vasúttörténeti parkban, azóta a Nohab is a kedvencem :)
7/12 A kérdező kommentje:
Nekem a V43, M62 és az M41 régi kedvenc, de most a BZ-Mot is képbe jött, főleg a mellékvonali bezárások miatt, meg játékban is próbálgatom. A V63 is szép, de az már nem olyan kis aranyos. :o)
2023. júl. 31. 09:57
8/12 anonim válasza:
412 elcseszett?
Akkor mi a 415 meg a 435?
Ipari hulladék, szellőzés nélkül
9/12 A kérdező kommentje:
Nekem buszokból az Ikarus 280 az örök kedvenc, de a 260 is szép, csak ugye kisebb. Aztán a 435 is tetszik, itt is a 415 kicsi, de azért tetszik. A többi se rossz, de nem az eseteim, távolsági/helyközi vonalon meg az E94-E95 a kedvenc, az nagyon szép.
2023. aug. 26. 10:22
10/12 anonim válasza:
Én utálom a bzt. Nekem a V43 a kedvenc, dizelből a Dacia meg a höri/csöri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!