A kelenföldi jegyautómata hajnalban elnyelte a 10000 forintos címletem. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Ma hajnalban a kelenföldi autónatából jegyet szerettem volna venni Győrbe, de miután bedugtam a pénzem, kiírta, hogy az autómata nem üzemel, és nem adott lehetőséget hogy visszaszerezzem a bankjegyemet. Mit tehetek hogy visszaszerezzem?2023. júl. 8. 03:06
11/14 anonim válasza:
Legalább megkérdezték a bankszámlaszámodat, vagy már a látszatra sem adnak?
12/14 A kérdező kommentje:
Megkérdeztek mindent is, egy rakás dolgot is aminek szerintem nem sok köze van egy benyelt tízezreshez. Mondták hogy "majd megnézik", és hogy 30 napon belül intézkednek. Nem tudom hogy miért tart 30 napig megnézni egy 5 perces videófelvételt, tekintve hogy még azt is pontosan megmondtuk, hogy mikor történt az eset. Már belenyugodtam hogy nem lesz semmi belőle.
2023. júl. 8. 14:49
14/14 A kérdező kommentje:
Semmi, a MÁV-nál tanuló haverom mondta, hogy szerinte csak lassúak, de én már lemondtam róla
2023. júl. 18. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!