Budapesti metrószerelvényeken szoktak utcazenészek zenélni?
Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 17:10
2/8 anonim válasza:
Nem szoktak, bár szerintem egy adott minőséggel azért hangulatos lehetne, csak több okból is problémás lenne, pl. ha kéregetésnek lenne minősítve, vagy valakit zavarna...
4/8 anonim válasza:
Nem jellemző, külföldön viszont sok ilyennel találkoztam
5/8 anonim válasza:
Nem szoktak, es engem zavarna. Mindenhol zavar.
6/8 anonim válasza:
Magukon a szerelvényeken nem, viszont a Fővám téri állomáson rendszeresen van “Dalos pont”, ahol előre jelentkezett zenészek/bandák adhatnak elő:
7/8 anonim válasza:
Az aluljárókban szoktak lenni, bár közel se annyi mint a covid előtt és ami van is minőségben visszalépés, akkoriban olyanok voltak akiket étterembe is elhívtam volna élőzenének, kaptak is tőlem rendesen suskát. Manapság már nincs olyan sok és ritka a nagyon jó, valószínűleg már nincs annyi bevételük, mert az emberek nem hordanak maguknál annyi készpénzt. Londonban már bankkártya terminállal nyomják, itt is el kéne kezdeni ezt bevezetniük.
8/8 anonim válasza:
A Fővám téri aluljáróban egy zongora is van, amihez oda lehet ülni és játszani rajta. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!