Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A 3-as metrón való utazás...

A 3-as metrón való utazás mennyire rejt magában egészségügyi kockázatot a nyári forróságban?

Figyelt kérdés

Tegnap utaztam vele 3 megállót, de még azt is nehéz volt elviselni a kibírhatatlan meleg miatt.

Ez mennyire rejt magában egészségügyi kockázatot? Elég sok idős/beteg ember utazik metróval és azért ők alapból is jobban ki vannak téve egy esetleges szívrohamnak, a forró, levegőtlen vagonokban való utazás pedig ennek az esélyét jócskán megnövelheti.

2023. jún. 24. 02:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
17%

#10:

Hagyd a francba, ezek már a narancsot is egymáshoz vágják mérgükben, annyira debil hülyék. xD Egyszer egy ilyen barom, mint a #8-as jött szembe velem az utcán, és narancssárga póló volt rajtam. Erre átment az utca túloldalára. Én gondoltam egyet és átmentem én is. Erre visszafordult és futólépésben elkezdett menekülni. Én meg mosolyogva szintén futólépésben utána, azt olyan jó volt kergetni a debiljét hallod. xDDDDD

2023. jún. 26. 21:51
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
#11 :D, ilyenek ezek... ma pl a kollégámnak ugatott egy ilyen, miközben hangoztatta, hogy ő DK-s és rendezzék le, mint férfi a férfival. Azért odasúgtam neki, hogy vigyázzon a seggére :)
2023. jún. 27. 00:57
 13/15 anonim ***** válasza:
86%
Egy egészséges ember ennél jóval nagyobb meleget is kibír. Tudom, hogy divat hisztizni meg már mindenki nyámnyila, de nem, nincs különösebb egészségügyi kockázat a metrón sem.
2023. jún. 27. 14:51
 14/15 anonim ***** válasza:
67%
Meghagyhatták volna a régi kocsikat. Régi állomásokat. Nosztalgia metrónak.
2023. jún. 30. 22:36
 15/15 anonim ***** válasza:
79%
Mivel egyértelműen nem megy a modernizálása.
2023. júl. 1. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!