A 3-as metrón való utazás mennyire rejt magában egészségügyi kockázatot a nyári forróságban?
Figyelt kérdés
Tegnap utaztam vele 3 megállót, de még azt is nehéz volt elviselni a kibírhatatlan meleg miatt.
Ez mennyire rejt magában egészségügyi kockázatot? Elég sok idős/beteg ember utazik metróval és azért ők alapból is jobban ki vannak téve egy esetleges szívrohamnak, a forró, levegőtlen vagonokban való utazás pedig ennek az esélyét jócskán megnövelheti.
2023. jún. 24. 02:26
1/15 anonim válasza:
Nagyon.
És már lassan 50 éve tizedeli a lakosságot, nem csoda hogy elnéptelenedik az ország.
2/15 anonim válasza:
Ok kellemetlen néha de nem érzeztem sose, hogy életveszélyes lenne a helyzet.
3/15 anonim válasza:
A metró csak akkor veszélyes ha belemegy a szemedbe. Amúgy semmi gond vele, el lehet viselni.
4/15 anonim válasza:
Nem került bele légkondi végül? Milyen kocsikat vett a jó Tarlós elvtárs?
5/15 anonim válasza:
Kint melegebb van, mint a metrókon, így aki az utcát túléli, az a metrót is.
Utaztál már Fecske vonaton? Na arról tényleg jólesik leszállni a hűsítő 38 fokba.
6/15 anonim válasza:
#4, nem került bele, pedig alkalmasak rá a kocsik. Még most is áll a dolog, pedig Tarlós 3 éve nincs. Érdekes, ugye?
7/15 anonim válasza:
6-os, Ja, csak a 3-ból 3 évig ott szopatta a kormány a városvezetést, ahol tudta.
8/15 anonim válasza:
6-os menjél keress valami fityiszes ratyi oldalt és ott kommentelgess. Kitartott megafonos kommenthuszárokra itt nincs szükség!
9/15 anonim válasza:
#5 Ez egyáltalán nem igaz, pont baromira be tud fülledni a metrókocsi... Pont, mint a Fecske kocsi, csak utóbbin legalább az ablak nyitható.
10/15 anonim válasza:
8-as, szerintem a ratyi oldalt neked kéne keresni :) gyurcsányistákra aztán van szükség... ja, nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!