Valakinél van ilyen? (közlekedésrajongóknak)
Figyelt kérdés
Nekem valahogy hobbim a közlekedés, Imádok csak úgy utazgatni, főleg Bp-n (szegedi vok egyébként), ismeretlen járatokon végigutazni. Volt, hogy tettem egy nagy kört, ezen a vonalon: 59-es vill.,"négyeshatos",17-es vill.,1-es, 3-as, 28-as,2-es metró, 59-es vill. Másnál is van ilyen? Mit szokott csinálni, milyen formában űzi ezt a hobbit?2010. okt. 12. 17:45
11/12 anonim válasza:
12/12 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, általában olyan köröket teszek, hogy a budai rakparton vagy annak közelében végig É-ról D felé, aztán át Pestre, és ott egy kicsit távolabb a Dunától általában Kőbánya vagy Pesterzsébet felé. Én inkább a buszokat szeretem mondjuk, de egy jó ICS-t sem tudok visszautasítani, ha úgy adódik. Csak a Combinot ki nem állhatom, tehát a 4-6-ot inkább elkerülöm. De jó látni, hogy nem egyszemélyes a "csak úgy közlekedők" tábora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!