Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Valakinél van ilyen? (közleked...

Valakinél van ilyen? (közlekedésrajongóknak)

Figyelt kérdés
Nekem valahogy hobbim a közlekedés, Imádok csak úgy utazgatni, főleg Bp-n (szegedi vok egyébként), ismeretlen járatokon végigutazni. Volt, hogy tettem egy nagy kört, ezen a vonalon: 59-es vill.,"négyeshatos",17-es vill.,1-es, 3-as, 28-as,2-es metró, 59-es vill. Másnál is van ilyen? Mit szokott csinálni, milyen formában űzi ezt a hobbit?
2010. okt. 12. 17:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én meg képes vagyok elautózni 100-200 kilómétert ,azt ott megiszok egy kávét és már fordulok is meg,irány haza.
2010. okt. 12. 17:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, mint az első válaszolónak olyan nekem is volt, sajnos ezek a benzinárak mellett nem engedhetem meg magamnak, pedig leírhatatlan érzés.
2010. okt. 12. 18:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
én is szeretek buszocskázni itt Miskolcon
2010. okt. 12. 18:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom főként ujgyőri főtér-lyukó útvonal a kedvenc (harmadiknak) :D
2010. okt. 12. 18:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Miskolcon én is szerettem busszal villamossal járni.Volt mikor csak úgy kimentem a vasgyárhoz a kettes villamossal utána meg vissza a Tiszaihoz.Majd felszálltam egy buszra és elmentem más fele.Persze akkor még kollégista voltam és hát délután nem volt nagyon mit csinálni xD

Most már autóval vagyok/voltam/ így.Gondoltam egyet és leugrottam Egerbe Hajdúszoboszlóra Aggtelekre körül nézni.Most már leszoktam róla a munkám meg a benzin költség miatt ,

2010. okt. 12. 19:50
 6/12 anonim ***** válasza:
én is miskolci vagyok és én is sokat mászkálok csak úgy busszal :D vagy villamossal :)
2010. okt. 12. 21:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Nos...-én nagymértékű látássérült vagyok, de eléggé...-hát hogy is mondjam busz rajongó típus. olyat még eddig nem sokszor csináltam, hogy direkt azért utaztam, hogy kipróbáljak egy busz típust, de azért sokszor direkt úgy intézem a dolgaimat, hogy olyan járaton, vagy típussal kelljen utaznom amin már rég, vagy még egyáltalán nem utaztam. Sajna szolnokiként általában vonattal közlekedem távolságilag, de azért igyekszem kihasználni az alkalmat, hogyha van lehetőség egy kicsit buszozni. Mellesleg elszomorít, hogy az itt kiírt kérdéseimre milyen kevesen válaszolnak...-bezzeg a szexualitás kategóriában... :D
2010. okt. 14. 12:16
 8/12 A kérdező kommentje:
Az utolsónak: Én is sokszor próbálo úgy intézni, hogy új járatok kerüljenek az utamba.
2010. okt. 14. 17:57
 9/12 A kérdező kommentje:
próbálom
2010. okt. 14. 17:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Sok ilyen ember van, többek között én is. A VEKE-t is ilyen megszállottak alapították 10 évvel ezelőtt! Régebben titkoltam ezt a szenvedélyemet, de ma már tudva, hogy sokan vagyunk büszkén vállalom!

Elsősorban a kötöttpályást szeretem, buszokból csak az izgalmasabbakat. Pl. Pécs 35-ös járat, Miskolc 16-os busz, Tatabánya 6-16-os körjárat...

2010. okt. 15. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!