Miért nyilt ki mostanában ennyire a bkk-s safőrök csipája?
10/12 pontosan,párom is 12 évvel ezelőtt jelentkezett úgy a bkvhoz,hogy az összes jogsija megvolt, mégsem hívták fel.
Most pedig már jelentkező is alig, nem hogy olyan akinek van D jogsija és tapasztalat+ kedve.
Én tökre megértem amúgy, hogy a mai világban a kutya sem akar buszsofőr lenni.
Engem konkrétan az unalom ölne meg mondjuk egy vidéki járatok ahol alig van utas, az is olyan amilyen. Pesten meg egy forgalmasabb szakaszon forogni egy nagy dög busszal, kerülgetni az autósokat, bringásokat a buszsávban is, meg hallgatni a sok prolit akiknek bármi bajuk van hőbörögnek, ha meg nincs semmi azért hőbörögnek, hogy legyen valami.
Buszon még utazni is utálok, nem hogy vezessem is.
Autista törpe:
"Mondjuk ha előttük is ilyen stílusban beszél a kérdező, akkor nem csodálom, hogy felbosszantja őket."
Ki elött beszélek igy te agyalágyult? Ha nem adnak rá okot akkor biztos nem. Az is merő véletlen,hogy mostanában a hirekben sürű az,hogy pofáját szétcsapják a szegény vezetőknek? Valszeg semmi okot nem adnak rá? Velem hidd el egyik se merne ugy beszélni ahogy nekem nem tetszik,a megjelenésem se egy bizalom gerjesztő,na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!