Miért nyilt ki mostanában ennyire a bkk-s safőrök csipája?
Figyelt kérdés
Lehet csak én tapasztalom mostanában,hogy elég idegbetegek a Bp-i saförök. Anyáznak ha nem tetszik valami nekik,mindenkit le cigányoznak kiabálva. 20 éve tömegközlekedem pesten de ennyire nem tűnt fel még a faragatlanságuk,szerintem kicserélődött a flotta. Ha ez igy folytatódik,rövidesen tele lesznek a hirek megint azzal,hogy megrugdosták,megszurkálták,a szegény közfeladatot ellátó személyt. Másnak is feltűnt hogy valamiért méretesebb himtagot éreznek maguk alatt mint az átlag ember?2023. jún. 12. 15:43
1/17 anonim válasza:
Nem jellemző, de a kritikus munkaerőhiány miatt lassan ott fognak tartani, hogy Milyen nap van ma? Medvetalp. Helyes, fel van véve. Amerre járok, egyet ismerek, aki mindig mérges (de tényleg), meg időnként anyázót. De sokszor ülök elől, és látom mi folyik az utakon (no meg vezetek is). Hát én nettó 2 millióért sem csinálnám.
2/17 A kérdező kommentje:
akkor az idegeik vannak ki? hallom hogy percre pontosan kell érkezniük minden megállóba,akkor a nyomás ami az idegeiket megfesziti?
2023. jún. 12. 15:50
3/17 anonim válasza:
Már mindenkit felvesznek, azt is aki teljesen alkalmatlan.
Sok mentálisan problémás buszsoförrel lehet találkozni az utakon!
4/17 qborka válasza:
Nem csak a sofőrök,hanem az utasok, emberek is egyre idegbetegebbek.
A járművezetőket is gyakran lek.anyázzák, illetve olyan értekmetlen panaszleveleket kapnak ,amire válaszolniuk kell,hogy nem csoda,ha elvadulnak 😥 A párom buszt vezet.
1/3, melyik járaton ?
6/17 qborka válasza:
Nem azon van az uram 🤣köszi, csak ezért kérdeztem 🙂
7/17 anonim válasza:
Hiány van belőlük, ezért ki se rúgják azt, aki alkalmatlan, mert akkor nem lenne más a helyükre, és ezt tudják jól.
8/17 anonim válasza:
Ilyen szánalmas "fizetésért" így sem találnak elég buszsofőrt, ezért nem rúghatják ki őket szinte semmiért.
10/17 A kérdező kommentje:
régen pedig csak kihalásos alapon lehetett bekerülni a bkv-hoz,egy ismerős ott dolgozott a 2000es évek elején.
2023. jún. 12. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!