Mostanában miért nem jellemző a járműhirdetések kiragasztása a buszok oldalára?
Figyelt kérdés
Budapesten a kék buszok többsége "üres", pedig a BKV / BKK folyton pénzhiányos, ebből is lehetne plusz bevételt szerezni. Vagy például a vonatok oldalán sincs soha reklám, pedig azokat országosan láthatná sok ember. Na nem mintha szeretném a hirdetéseket, csak eszembe jutott, hogy ezekből is lehetne bevétele a MÁV / Volán / BKV stb. cégeknek. Vagy nem lenne rá hirdető?2023. márc. 11. 09:45
1/6 anonim válasza:
Én nem vettem észre, hogy kevésbé lenne jellemző. Miskolcon az MVK-nál most is tele vannak a villamosok meg a buszok ragasztva reklámokkal.
Szoktam még járni Debrecenben is gyakran, ott is vannak reklámok a villamosokon.
2/6 A kérdező kommentje:
Budapestre írtam, ezeken a buszokon nem igen látni reklámot. A 90-es években sűrűn lehetett látni teleragasztott buszokat, ma már alig van.
2023. márc. 11. 12:19
3/6 anonim válasza:
Van rá valami rendelet, hogy nem lehet reklámot elhelyezni. Gondolom a nagyjából semennyire nem egységes arculati szabályzat miatt.
4/6 A kérdező kommentje:
Erről nem tudtam, biztos valami új szabályozás akkor.
2023. márc. 11. 19:34
5/6 anonim válasza:
#3: Villamosokon lehet? Azokból sok reklámos van.
6/6 anonim válasza:
#5 Fogalmam sincsen igazából mi a rendelet, mert 4-6 villamosokon mindig is láttam reklámot, de más villamosokon nem nagyon. Mondjuk az utóbbi években leginkább csak politikai propaganda megjelenítése megy reklámként, de az nem közlekedés kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!