Alkalmazásban beváltott vonaljegyet hogyan nézi az ellenőr?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ha mondjuk hév-en beváltok egy vonaljegyet telefonnal, 10 percet utazok. A vonaljegy viszont érvényes 80 percig. Ha én még felszállok a 4/6-osra és ott az ellenőr megnézi, akkor azért meg tud büntetni, mert látja hogy korábban aktiváltam? Igen, ez bliccelés, de kíváncsi vagyok. Köszi!2023. jún. 10. 16:55
2/4 anonim válasza:
Nem a korábbi aktiválás a gond, hanem az, hogy rögzítik, melyik konkrét járművön aktiválták azt. És ezt nyilván könnyű összenézni azzal, hogy épp melyik járművön végzik az ellenőrzést . Ha a két változó nem egyenlő , már piroslik a képernyő .
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2023. jún. 11. 10:27
4/4 anonim válasza:
Ilyen esetre van a 30 vagy 90 perces jegy, amit ugyanabban az applikációban vehetsz meg és az első érvényesítéstől számítva a jegy érvényességi idején belül korlátlan felszállás lehetséges vele, akár visszafele utazás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!