Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Rossz BKK tapasztalatok?

Rossz BKK tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Mindig megveszem időben a bérletet. Most az egyszer elfelejtettem... Lejárt éjfélkor, aztán másnap reggel nagyon korán indultam, siettem. Sajnos elfelejtettem megvenni (általában telefonon szoktam). Mentem egy megállót a metróval, majd amikor leszálltam, ott voltak az ellenőrök. Akkor jutott eszembe, hogy megkéne venni, ezért gyorsan meg is vettem jópár méterrel arrébb, de odajött hozzám az ellenőr, hogy ez nem így működik, és megbüntetett. Eleve nagyon bunkón viselkedett velem, hiába mondtam, hogy csak elfelejtettem megvenni, nem akartam én bliccelni. De nem érdekelte...

Ami mégjobban zavar az egészben, hogy bezzeg az ilyen para emberekhez nem mernek így odamenni, hogy megbüntessék őket, de persze engem meglehet...

Már bánom, hogy lazán odaadtam neki a személyimet, nem kellett volna! Valakinek van hasonló tapasztalata?

2023. ápr. 4. 16:47
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
58%
Van.
2023. ápr. 4. 16:51
 2/27 anonim ***** válasza:
90%
Blicceltél, elkaptak, sajnos ez van. A csúnya emberekhez meg te oda mernél menni? 200 ezres fizetésedért megkéseljenek? Hát nem.
2023. ápr. 4. 16:51
 3/27 A kérdező kommentje:
Igenis menjen oda, mert valószínűleg ő az aki szándékosan bliccel. De nem, büntessék azokat akik becsületesen kifizetik mindig a bérletet.. :)
2023. ápr. 4. 16:53
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Erre a helyzetekre találták ki az 5 év 5 perces szabályt.
2023. ápr. 4. 16:59
 5/27 A kérdező kommentje:
Az mi?
2023. ápr. 4. 17:02
 6/27 anonim ***** válasza:
84%

Tehát egyszer hlye voltál,nem vettél bérletet,megbüntettek jogosan és az ellenőr a köcsög?Az tök jó hogy eddig befizetted de az ellenőr ezt nem tudja és nem is érdekli.Érvényes bérlet nélkül használtad a metrót,ez büntetendő,pont,itt nem az ellenőr a hibás.

Amúgy szerinted nem próbálja meg az összes direkt bliccelő ezt a szöveget?

2023. ápr. 4. 17:07
 7/27 A kérdező kommentje:
Ott volt nálam az összes addig használt bérletem... Igen, pont ez a baj, hogy nem érdekli őket. Semmi, csak hogy mindenáron elszedjék az emberek pénzét.
2023. ápr. 4. 17:18
 8/27 anonim ***** válasza:
81%
Tehát bérlet nélkül használtad a metrót,elkaptak és a BKK a szar meg a köcsög.Értelek,inkább nem is mondok semmit
2023. ápr. 4. 17:30
 9/27 anonim ***** válasza:
89%

cool story bro

Nem először próbálkozol ezzel a sztorival, hogy érvenyes jeggyel/bérlettel megbüntettek.

Elsőre sem volt hihető, sokadjára sem az.

2023. ápr. 4. 18:08
 10/27 A kérdező kommentje:
What? 9, neked mi bajod 😳 kellemetlen élmény volt számomra. Most először büntettek meg.
2023. ápr. 4. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!