Rossz BKK tapasztalatok?
Mindig megveszem időben a bérletet. Most az egyszer elfelejtettem... Lejárt éjfélkor, aztán másnap reggel nagyon korán indultam, siettem. Sajnos elfelejtettem megvenni (általában telefonon szoktam). Mentem egy megállót a metróval, majd amikor leszálltam, ott voltak az ellenőrök. Akkor jutott eszembe, hogy megkéne venni, ezért gyorsan meg is vettem jópár méterrel arrébb, de odajött hozzám az ellenőr, hogy ez nem így működik, és megbüntetett. Eleve nagyon bunkón viselkedett velem, hiába mondtam, hogy csak elfelejtettem megvenni, nem akartam én bliccelni. De nem érdekelte...
Ami mégjobban zavar az egészben, hogy bezzeg az ilyen para emberekhez nem mernek így odamenni, hogy megbüntessék őket, de persze engem meglehet...
Már bánom, hogy lazán odaadtam neki a személyimet, nem kellett volna! Valakinek van hasonló tapasztalata?
Tehát egyszer hlye voltál,nem vettél bérletet,megbüntettek jogosan és az ellenőr a köcsög?Az tök jó hogy eddig befizetted de az ellenőr ezt nem tudja és nem is érdekli.Érvényes bérlet nélkül használtad a metrót,ez büntetendő,pont,itt nem az ellenőr a hibás.
Amúgy szerinted nem próbálja meg az összes direkt bliccelő ezt a szöveget?
cool story bro
Nem először próbálkozol ezzel a sztorival, hogy érvenyes jeggyel/bérlettel megbüntettek.
Elsőre sem volt hihető, sokadjára sem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!