Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha a Pápa látogatás ideje...

Ha a Pápa látogatás ideje alatt az ellenőr jegyet kér tőlem, akkor mondhatom neki hogy: Ember! Most jövök a Pápától!?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 14:12
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Persze. Aztán fizetsz.
2023. ápr. 24. 14:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem a humor kategória, meg a pápa sem nagy kezdőbetűs.

A BKV járatoknál nincs ingyenesség. MÁV, GySev és Volánbusznál van, az érvényes belépőt kell bemutatni.

2023. ápr. 24. 14:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha még odafelé mennél, akkor mondhatnád, hogy nála majd meggyónod, hogy blicceltél. De visszafelé? :-)
2023. ápr. 24. 14:51
 4/9 eddiboy ***** válasza:
79%
Továbbra sem egyértelmű a MÁV közleményeiből, hogy a vasárnapi Kossuth téri programra hogy lehet majd ingyenesen utazni.
2023. ápr. 24. 15:22
 5/9 eddiboy ***** válasza:

Aki szerint egyértelmű ebből a közleményből, hogy a 30-ai misére hogy lehet ingyenesen utazni, legyen szíves, írja meg: [link]

Aki szerint csak a 29-ei rendezvényekre vonatkozik az ingyenesség, annak az első mondatot ajánlom: "A MÁV-VOLÁN-csoport és a GYSEV díjmentes utazást biztosít az ország bármely pontjából a fővárosba az április 29-én a Rózsák terén és a Papp László Budapest Sportarénában tartandó rendezvényekre, valamint április 30-án, az Őszentsége Ferenc pápa által a budapesti Kossuth téren bemutatandó szentmisére érkező és onnan hazatérő zarándokok számára."

2023. ápr. 25. 09:50
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

Amikor mondja az ellenőr, hogy büntetést kell fizetned, akkor a válaszod legyen:

"Isten fizesse meg!"

:D

2023. ápr. 25. 10:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Most jössz a Pápától. :D
2023. ápr. 25. 10:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Mit mondott az ellenőr? Gondolom már elkapott, kíváncsi lennék a reakcióra. Sajnos elfelejtettem kipróbálni, azt gondoltam, hogy én kipróbálom poénból és ha megbüntet, akkor előkapom a bérletem 🤣
2023. ápr. 30. 15:15
 9/9 eddiboy ***** válasza:
Párom tegnap ingyen utazott Budapestről vidékre, annyit mondott a sofőrnek, hogy a pápát volt megnézni. (Volánbusz)
2023. máj. 1. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!