Egy MÁV jegypénztárnál lehet úgy venni ország-vármegyebérletet, hogy meglegyen fizikai és virtuális formában is?
Nem lehet. Vagy ez, vagy az.
Vegyél normális telefont, vagy tedd a papírt tokba.
Szerintem a legegyszerűbb, ha veszel egy átlátszó szilikon tokot a telefonodra, és alá berakod a vármegyebérletet. Rengetegen csinálják így BKK-bérlettel, a vármegyebérletnek esetleg be kell hajtanod a szélét. Persze ha azt a helyet már a BKK (vagy annak megfelelő) bérlet foglalja el, akkor nem nyert.
Nem próbáltam, de feltételezem, hogy a vármegyebérletet nem lehet kinyomtatni, ha digitálisan veszed (a sima jegyeket ki lehet, letölthetsz pdf-et, nem csak az alkalmazásban mutathatod meg). Nincs digitális vármegyebérletem, különben megnézném neked.
A telefon hője koptatja a feliratot, nem jó megoldás. Egyszerűen nem testnél meg telefon mellett kell tartani, hanem külön tokban a táskádban. (Igen, tudom, sok ember nem hord táskát, de egyelőre mégis ez a megoldás. )
Ezen kívül ki is cseréltetheted ingyen, csak várd ki a papírmunkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!