Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Valahogy nem lehet, , rákészül...

Valahogy nem lehet, , rákészülni, , a repülésre?

Figyelt kérdés
Már több éve szeretnék repülni, de nem szeretek lenni a semmiben,ha nincs semmi a lábam alatt, ezért félek a repüléstől. Idén eldöntöttem, hogy ősszel végre rászánom magamat, teljesen biztos voltam benne hogy nem lesz baj, majd elmentünk nyaralni , ahol egy szakadék fölött kifeszített hídon mentem át 100m magasban. Tiszta pánik voltam, csukott szemmel mentem végig és alig vártam hogy vége legyen. Ez óta az eset óta megint bennem van, hogy nem tudok felszállni a gépre, vagy ha igen rám jön egy pánikroham. Valakinek nincs esetleg tapasztalata ebben, nem lehet valahogy rákészülni? Attól nem parázok, hogy leesünk, csak a tudat hogy vagyok a semmiben és nincs az , hogy bocsi de leszállok. Gondolkoztam virtuális valóságon, illetve azon is hogy íratok valami erősebb nyugtatót, hogy kiüssön az útra. Tapasztalatok esetleg ezzel kapcsolatban?

2017. júl. 12. 23:10
 1/3 anonim ***** válasza:
60%
Keress fel egy szakembert
2017. júl. 13. 07:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Betolsz 3-4 felest beszállás előtt :D

Nekem is van tériszonyom, bár annyira nem durva mint neked.

A repülőn nem lesz tériszonyod. Fel meg leszálláskor inkább ne nézz ki az ablakon, felszálláskor élvezd a gyorsulást :) Útközben csak olyan, mint egy kényelmetlen távolsági busz, az ablakon kinézve meg mintha moziznál. Vagy a tájat látod, mint a google műholdtérképen, vagy felhőket alattad.

De nyugi, minderről eltereli majd a figyelmedet egy büdös dagatt utas, akitől nem férsz el a saját székedben, vagy egy üvöltő kisgyerek, esetleg rugdossák a támládat :)

2017. júl. 13. 07:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Léteznek repülésre felkészítő tréningek. Idehaza nem tudok ugyan ilyen lehetőségről, de megvan a szakirodalma, így egy jó pszichológus fel tud készíteni.
2017. júl. 13. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!