A pesti buszokon a buszvezető tudja szabályozni a légkondit?
Messze lakom pesttől nem szoktam buszozni Pesten... De az elmúlt hét végén mégis egy történt.
Zugligetből A nyugati térig. Este 19:15 kor indult A busz. Sarkvidéki hideg zúdult ránk fentről a légkondi ból. Szóltam a buszvezetőknek hogy lenne szíves kikapcsolni, ő azt felelte hogy neki az van kiadva hogy légkondival kell hogy közlekedjen. És persze nem tett semmit. Van e ilyen lehetősége hogy csökkentse a zimankót(?)
Csodálkoznék ha a közlekedők közül többen nem betegedtek volna meg az utazás után.
Én ezt nem hiszem el, hogy nekik az ki van adva és akkor azon nem is változtathatnak.
Mármint nyilván ki van adva, hogy mikortól kapcsoljon légkondit de ha az utasokat ez zavarja szinte 100 százalék, hogy az utasok kényelme felül írja az ilyesfajta rendelkezéseket és a buszvezetőnek ilyenkor ki kellene kapcsolnia vagy legalábbis lentebb vennie.
Este 7:15 kor indult a busz, ott kint sem volt már nagyon meleg -
Nem reális az a feltevés hogy az ajtó nyitogatásoktól melege lett volna utóbb bárkinek is...
Nem kicsit volt kellemetlen a buszon a hideg hanem nagyon.
Csak egy utazóval kommunikáltunk aki közel volt hozzánk... Át akart menni a másik oldalra hogy ott hátha elviselhetőbb... De mondtuk neki hogy mi onnan jöttünk... És ott se jobb megint se jobb
Egyébként pedig ezt most csak egy elvi dolog.. mert esetünkben tuti hogy nem akart volna senki újra bekapcsolni a légkondit
Szóval és akkor mi lenne ha x idő múlva valaki meg újra be akarta volna kapcsoltatni... A buszvezető nek az csak annyi hogy megnyom egy gombot.... És még tetszenek hát és magának annyival hogy milyen jó fej vagyok... Kérésre nyomkodom a gombot
Minek kell ezt itt 2x is elpanaszolnod? Most jobb?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__tomegkozlekedes__..
Nem a panasz a lényeg, hanem hogy mi lehet a megoldás
Hogy az illető hölgy mit remélt attól vagy milyen alapon hogy át tud a másik oldalra és ott majd nem lesz ilyen cidri... (????)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!