Hogy tetszik az új 3-as metró?
Felújított*
Az állomások tetszenek. Én még el tudtam volna képzelni egy sterilebb fehérebb dizájnt, de ez a megvalósult talán általánosabb, elfogadottabb lehet a társadalom részéről. Elfogadom az új állomások dizájnját. Ennél nem kell jobb.
A kocsik sajnos egy kabaré részei. Remélem sokat szenvednek azok, akik ezeket a klíma nélküli hulladékokat erőltették ránk, egy normális megoldás helyett.
A megállók nem rosszak. Őrület, hogy ennyi ideig tartott a velük való munka, egy kompetensebb országban négyszer ilyen gyorsan lefutott volna (és még mielőtt valaki csak hőbörgésnek gondolja, négy kontinensen dolgoztam már városi infrastruktúra fejlesztéses projekteken). Ebben érintett voltam, mert rendszeresen járom a kék vonalat, és a hajamat kitéptem a nyolcadik kör lezárásnál.
Egy olyan vonalról beszélünk, ami több embert szállít, mint a teljes MÁV.
A kocsik beszerzése egyértelmű korrupciós oroszos fidesz-féle mutyika eredménye. Az új, járműállományba passzoló, könnyen szervizelhető, légkondis alstromok áráért szereztünk 30 éves, széteső orosz gagyadékokat.
#4:
Na ilyen visszaszólással valami nyugdíjas morgómami lehetsz. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!