M2 vagy az M3 metró tetszik nektek jobban?
Figyelt kérdés
Szerintem M2. Én Népligetbe járok sokat, így M3 kénytelen vagyok, de az M2 sokkal rendezetebb.2022. máj. 15. 14:44
1/13 anonim válasza:
Nekem az M3. Nem tudom miért, jóval rosszabb állapotban van, de jobb a hangulata 😊
2/13 anonim válasza:
Rossz a kategória. Nálam a sorrend: kisföldalatti, M2, M3, M4, ami a megállókat illeti.
3/13 anonim válasza:
Én elfogult vagyok, mert született újpesti vagyok, sokáig Kőbányán éltem, most pedig újra Újpesten, úgyhogy számomra egyértelműen a 3-as metróhoz fűzödik a legtöbb emlék/élmény. Mindemellett az sem elhanyagolható szempont, hogy a 3-as metró a leghosszabb vonal, tehát a legnagyobb területet az fedi le. Egyébként szerintem az állomások is egyedibbek, a 2-es metrón nagyon egyhangúra sikeredtek a felújítás után.
4/13 anonim válasza:
Ha átadják a hármas metrót, az lesz a legszebb.
Nekem megállók alapján a sorrend:
3, 4, 2, 1
Szerelvények alapján:
2-4, 3, 1
Az én egyéni kihasználtságom alapján:
2, 4, 3, 1
Környék szerint nem rangsorolnám, mert mindenfelé járok, de engem és a szememem láttára mást még semmilyen atrocitás nem ért.
5/13 anonim válasza:
Most már nincs rosszabb állapotban. :)
7/13 anonim válasza:
Nekem az M2 sokkal jobban tetszik, mint az új M3.
8/13 anonim válasza:
#4:
Te mióta gyűlölöd ennyire a kisföldalattit?
9/13 anonim válasza:
:))
Nem gyűlölöm, csupán számomra kevésbé fontos területet fed le. A szerelvények és a megállók történelmi értékűek, de nekem eléggé ódivatúak. Mindezek ellenére nem újítanám fel, elvégre ez volt valaha Európa első metrója.
10/13 anonim válasza:
Az M2 nagyon unalmas, az új M3 jobban néz ki, bár a régi 3-as mindkettőnél jobb volt. Szerelvények tekintetében tökmindegy, a szovjetek jók voltak, ezek hulladékok mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!