Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » M2 vagy az M3 metró tetszik...

M2 vagy az M3 metró tetszik nektek jobban?

Figyelt kérdés
Szerintem M2. Én Népligetbe járok sokat, így M3 kénytelen vagyok, de az M2 sokkal rendezetebb.

2022. máj. 15. 14:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ez az M2-ES metró a Déli pályaudvar felé

This is Metro Line M2 to Déli Pályaudvar.

2022. máj. 17. 12:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször az M2-es metróval utazom, az M3-assal nagyon ritkán. Nekem mégis sokkal jobban tetszik a 3-as metró, főleg felújított állapotban. A panda szerelvények is jobban tetszenek külsőre, bár tudom, hogy a minőségük rosszabb.
2022. máj. 19. 18:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
#1 A teljes szakasz felújítása után semmivel sem lesz rosszabb állapotban a 2-esnél. Pont, hogy sokkal korszerűbb lesz, mivel az M2-es metró felújítása során csak három megállónál oldották meg az akadálymentesítést, viszont a felújított M3-as metrónak az összes állomása akadálymentesítve lesz, a mozgáskorlátozottak mindennapi életét segítve.
2022. máj. 19. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!