M2 vagy az M3 metró tetszik nektek jobban?
Figyelt kérdés
Szerintem M2. Én Népligetbe járok sokat, így M3 kénytelen vagyok, de az M2 sokkal rendezetebb.2022. máj. 15. 14:44
11/13 A kérdező kommentje:
Ez az M2-ES metró a Déli pályaudvar felé
This is Metro Line M2 to Déli Pályaudvar.
2022. máj. 17. 12:00
12/13 anonim válasza:
Legtöbbször az M2-es metróval utazom, az M3-assal nagyon ritkán. Nekem mégis sokkal jobban tetszik a 3-as metró, főleg felújított állapotban. A panda szerelvények is jobban tetszenek külsőre, bár tudom, hogy a minőségük rosszabb.
13/13 anonim válasza:
#1 A teljes szakasz felújítása után semmivel sem lesz rosszabb állapotban a 2-esnél. Pont, hogy sokkal korszerűbb lesz, mivel az M2-es metró felújítása során csak három megállónál oldották meg az akadálymentesítést, viszont a felújított M3-as metrónak az összes állomása akadálymentesítve lesz, a mozgáskorlátozottak mindennapi életét segítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!