Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért írja ki szinte minden...

Miért írja ki szinte minden buszra a menetrendek app, hogy nem követett jármű?

Figyelt kérdés
Egy hete csinálja ezt. Értem én, hogy néhány buszon nincs GPS, de ne mondja már senki, hogy egy régi Ikarus-t minden nap jelez, egy újabb NeoPlan-t vagy akármilyet nem.
2023. máj. 10. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Rendszerhiba miatt egy ideje az egyik (gyakoribb) típusú fedélzeti berendezéssel felszerelt járműveket nem mutatja az oldal.
2023. máj. 10. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam olyan bátor, eldöntöttem, hogy hiba, és írtam nekik a Kapcsolatban megadott Hibabejelentés email címre. Semmi: se válasz, se javítás.

(Én asztali gépről használom a menetrendek.hu-t, először azt hittem, hogy csak mifelénk szünetel. Aztán próbálkoztam az ország különböző részein, mindenütt fehér volt a busz.

A bejelentésre az történt, amit vártam, mert van, amit már hónapokkal ezelőtt bejelentettem, és „se kép, se hang”. Nem tudom, hogy egyáltalán nézi-e valaki az emaileket azon a címen, és ha igen, akkor van-e akinek szólhat, hogy ugyan csináljon már valamit.

A hibakezdet erősen összefügg a vármegye- és országbérlet bevezetéssel; lehet, hogy a leolvasókák beüzemelése során sikerült ezt kiütni; akár tudatosan, akár tudattalanul.)

2023. máj. 10. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés. Én múltkor olyannal szívtam meg, hogy bár jelezte a buszt térképen, de az nem jött valójában.
2023. máj. 10. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!