A budapesti UV-villamosokon a motorkocsikban, vagy a középső pótkocsikban szerettetek jobban utazni, és miért?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 00:31
A kérdező szavazást indított:
A motorkocsikban.
A pótkocsikban.
Bármelyikben, szerettem nagyon ezt a vilamost.
Egyikben sem, nem szerettem ezt a villamost.
11 szavazat
1/6 anonim válasza:
A fapados pótkocsiknak sajátos hangulata volt.
2/6 anonim válasza:
5. pontnak az ütközőn tujázás miért nincs? Biztos kapna szavazatot 😉
3/6 anonim válasza:
A kedvenc villamosom volt. Nekem főleg az iker-UV motorkocsi közepe volt a kedvenc utazási helyem, de az igazi feelinget a pótkocsiba való utazás adta.
4/6 anonim válasza:
#2:
Mert az életveszélyes vállalkozás, és már sok hülyegyerek megszívta, mert leesett róla és a mentő vitte el.
Amúgy a tujázás eredetileg marhára nem az ütközőn bohóckodást jelentette, hanem amikor réges-rég még nyitott, ajtó nélküli villamosok voltak, ahol az ajtó helyett még csak egy rács zárta el az utasteret, a rácson kívüli fellépőre felugorva utaztak az iskolás gyerkőcök, a rácsba kapaszkodva. Ez se volt szabályos egyáltalán, csakhogy azok a vilik még messze nem is mentek olyan nagy sebességgel, így az akkori tujázás jóval kevésbé volt veszélyes.
5/6 anonim válasza:
A pótkocsit a hangulata miatt szerettem és valasztottam gyakrabban, de télen inkább a hajszálnyival melegebb motorba szálltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!