Manapság miért sok a prosztó bkk-s busz söfőr? Vagy ez a magyar közlekedési alap morál?
Figyelt kérdés
Már sokadszor találkozom a bkk-s busz söförök taplóságával,és látok elég sok videót is erről,de most én is tapasztalatam saját magam. Egy parkoló kocsi hátulja kijebb állt a parkolás alkalmával mint ahogy a vonal van. Jogi értelemben nem szabályosan parkolt. Leszálláshoz készülödtem az első ajtónál álltam. Szerencsétlen soförünk hiába elfért volna az egy irányú úton,ő szánt szándékkal a kocsi kilógó sarkába bele ment. Azt hittem elsőre rosszul lett a sóför. Első ajtó kinyit leszáll anyázik,a gond az volt hogy 2 gyerek olyan 8-10 évesek ültek csak a kocsiba. Képzelhetitek nem szakadtak a röhögéstől. Talán neki is lökte a másik parkóló kocsinak őket. Én is leszálltam megnézni hogy ez a szerencsétlenség mit művelt. Én nyugtattam a két gyermeket. Safőrünk csak azt hajtogatta neki van igaza mert szabályosan jött ők meg szabálytalanul parkoltak. Mondtam neki ha az én gyerekeim ülnének most ott a kocsiba te meg most az aszfalton feküdnél,nem védene meg semmilyen Orbán által irott törvény. Na megérkezett az anyukájuk a gyerköcöknek gyógyszertárba ugrott be gyógyszerért. Mondtam szándékosan mentek nekik bár ők meg szabálytalanul álltak meg itt. Hatóságok,utasok leszáll,stb, nem kérsés maradok tanúnak mert szándékos balesetet okozott emberünk. Megfogadtam magamban ez nem fog többet sóförködni a bkk-nál azt garantálom,meg is mondtam neki,hogy munkanélküli. Van befolyásom igy már azóta lehet a tescoba a befőtteket tölti a polcokra. A kamera felvételek is bizonyitottak mindent. Ami érdekes hogy ez az ország morálisan,szellemileg,és értelmileg ennyire le van csúszva? Ha nem a zebrán zöld jelzésen megy át egy gyerek elgázolom mert nekem van igazam? Tény hogy én belevertem volna a helyszinen a betonba saförünket hiába ő a közfeladatot ellátó személy.2023. ápr. 22. 21:58
1/28 anonim válasza:
Kemény vagy, mint a járdaszegély. Büszek vagyok rád, és egyben félek is tőled. Ezt akartad hallani, ugye?
2/28 anonim válasza:
Én meg remélem, hogy hs egyszer megteszed, nem felejted el, higy szappanert nem szabad lehajolni a csillagban.
3/28 anonim válasza:
Nem tudom, több van-e, mindig voltak bunkó sofőrök.
A BKV egyre nehezebben talál buszvezetőt, megugrottak a munkabérek.
4/28 A kérdező kommentje:
3as,hát igen ez elég szomorú.
2023. ápr. 22. 22:57
5/28 nemaRendőrség válasza:
Gondolom a kis fantáziád végén meg is tapsoltak a busz utasai és az arrajáró népek
6/28 A kérdező kommentje:
2023. ápr. 22. 23:08
7/28 A kérdező kommentje:
5-ös Ez nem a fogyatékkal élüknek szóló kérdés. Eltévedtél!
2023. ápr. 22. 23:10
8/28 anonim válasza:
Kérdező! Látod eddig csak a busz soförök irtak ide,ez a szinvonaluk. Értelmes ember ide nem ir ilyet.
9/28 anonim válasza:
Régen jó csapat volt a bkv. Most a moslék maradt ott. Nagy átalkulás történt pár éve. Hálóval fognak vezetőt ha tudnak nagyon alja munka lett.
10/28 anonim válasza:
Kis hazánkban van pár ilyen állatfaj. Az egyik a taxis a másik a BKK busz vezető. Legbetegebbek. Ezeket jelenleg utálja és lenézi legjobban az autós társadalom. Biztos nem ok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!