Mi van, ha menet közben jár le a jegy?
Figyelt kérdés
A közeljövőben megyek fel Pestre, és kiszámoltam, hogy az utazáshoz elég lenne egy 30 perces jegyet vennem. Utaznom kell 1 villamossal, aztán hévvel. Viszont ahogy számoltam, ha mondjuk 4 percet kell várni a hév indulásár a akkor az utazási időm már 32 perc lesz. Én viszont akkor már a héven fogok ülni, valószínű 1-2 megállóra a végállomástól. Az érdekelne,hogy ilyenkor érvényes-e az utazásra az a félórás jegy? Mármint most amiatt az 1-2 megálló miatt nem szeretnék 1 órás jegyet venni dupla áron, mert nem használnám ki, de magamat ismerve az utolsó előtti megállónál úgyis felpattan az ellenőr :))))) aztán akkor hiába ott a héven, utazás közbe jár le , nem fejezhetem be az utazást?2023. ápr. 1. 09:15
1/4 anonim válasza:
Google ezért van kitalálva, négy másodperc volt.
2/4 anonim válasza:
Ha még mindig nem tiszta: ha a 30. perc előtt kezeled le a jegyet a héven, akkor érvényes az utazás.
4/4 anonim válasza:
Az utolsó átszállás az első ervenyesites után legkésőbb 30 perccel történhet. Ennyi a szabály. Az utolsó eszközzel a vegallomasig utazhatsz akkor is, ha a 30 perc közben leketyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!