Flirtben menet közben simán kimehet a mozdonyvezető rövid idöre a wc-re?
Ha két állomás között pl. Karcag-Püspökladány között, ami 10 perc út. Kigyorsít Karcagról és ha kell kimehet a wc-re a mozdonyvezető, vagy ilyet nem szabad csinálni?
Csak azért kérdezem, mert a flirtet csak egy karral kell vezetii, ha előretolja megy, ha hátrahúzza fékez, ráadásul ha 120 km/h -val kíván menni a vezér, arra állítha a kart és tartna a 120-at. Nem mint a szili, hogy a kontrollert mindig kezelni kell, hogy folyamatosan tartsa a 120-at. Ráadásul lassújel sincs a két àllomásközben jelenleg, csak a jobbvágányon egy 100-as, de az már Püspökladány állomás előtt a város belterületén.
És a pályát ki figyeli addig, … ?
Megjegyzem az éberségi berendezés úgyis megállítaná a vonatot🚐
"Csak azért kérdezem, mert a flirtet csak egy karral kell vezetii, ha előretolja megy, ha hátrahúzza fékez, ráadásul ha 120 km/h -val kíván menni a vezér, arra állítha a kart és tartna a 120-at. Nem mint a szili,"
Ebben te miért vagy ilyen biztos? :)
4. Mert flirtekben nem úgy van, hogy ha 120-szal akar menni, akkor úgy àllítja a kart, és nem kell hozzányúlni, marad a 120?
Mert traxxokban úgy van, még gigantban is, utóbbiban ugyan kontroller, de flirtben nem?
Ma már nincsenek vonatvezetők, csak a mozdonyvezető van egyedül.
Akkor vannak ketten ha van gyakornok. Ilyenkor lehet olyant látni hogy az egyik kimegy wc-re.
9. Értem, köszi.
A kérdezőt viszont nem ertem.
Ha a pálya tökéletesen el lenne tárva, akkor talán lehetne teljesen önvezető, de abban sem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!