Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi történne abban az esetben,...

Mi történne abban az esetben, ha a metró két állomás között az alagútban rekedne, teli utasokkal?

Figyelt kérdés

Mindennap utazom a 2-es metróval, és gyakran eszembe jut, hogy mi történne, ha valamilyen műszaki hiba miatt a szerelvény megállna mondjuk pont a leghosszabb egymás közti távolsággal rendelkező megállók közt, ami majdnem 2 kilométer (Puskás-Keleti).

Ha ez a kora reggeli órákban történne, konkrétan eluralkodna a pánik, hiszen ilyenkor férni alig lehet a kocsikban.

Van a BKV-nak ilyen esetre valamilyen terve?

2023. márc. 30. 00:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy én gondolom túl. Csak abból indultam ki, hogy én biztosan rosszul lennék, ha akkora tömegben kellene várakoznom több, mint félóráz, és sok más ember sem bírja a tömeget.
2023. márc. 30. 11:22
 12/12 A kérdező kommentje:
félórát*
2023. márc. 30. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!