Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy létezik az hogy egy...

Hogy létezik az hogy egy intercity jegy olcsóbb mint a gyorsvonati?

Figyelt kérdés

Békéscsabáról- Budapest Keletibe utazva. Tisztában vagyok vele, hogy "ugyanaz" a vonat, csak másik kocsi, de eddig mindig drágább volt az IC. Most ahogy néztem az IC olcsóbb, és mellé írta, hogy helyjegy váltása kötelező. Kiválasztottam, hogy hova szeretném (ablak mellé) és semmi plusz költséget nem adott hozzá, még mindig olcsóbb volt, mint a gyorsvonati jegy.

Végül nem vettem meg, mert írta, hogy hely jegy kiválasztás SIKERES de nem írta oda, hogy hova szól(melyik kocsi, melyik ülés) és többen utazunk, nyilván egymás mellé szeretnék, de úgy nehéz, ha nem mutatja hova szólnak a hely jegyek.

2023. márc. 15. 20:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A kosárban lévő jegyen az ár előtt látsz egy kis lefelé nyilló nyilat. Arra rákattintasz, és szétnyillik a jegy. Egy kicsit lentebb látsz olyat, hogy helyfoglalás adatai. Ott is látsz egy kis nyilat, és azt ha lenyitod, ott lesznek a lefoglalt helyek.

Egy időben a pozíció szerint foglalt jegyeknél nem írta ki az összes lefoglalt helyet, de írtam a MÁV-nak észrevételt, és rendbe rakták azt is.

2023. márc. 19. 09:26
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2023. márc. 19. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!