Budapesten még tényleg létezik olyan kocsma/szórakozóhely ahol koedukált a mosdó?
Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 23:26
1/10 anonim válasza:
Mi az, hogy “még”? Nyilván vannak - mindig is voltak - olyan helyek, ahol nem reális nemenként külön helyiségeket kialakítani, jellemzően hely hiányában. De mondjuk egy melegbàrban további kérdéseket is fel tud vetni, ott meg azért nem praktikus.
2/10 anonim válasza:
Szerintem Budapesten már nincs ilyen kocsma/szórakozóhely, én legalábbis elég sokfelé járok, de nem találkoztam ilyesmivel.
3/10 anonim válasza:
Ismerek olyan késdobálót ahová nők nem teszik be a lábukat és ott simán bemehetsz a nőibe senki nem fog szólni érte.
4/10 anonim válasza:
Szerintem van még egy csomó kocsma, ahol a mosdó kb. egyetlen wc-fülke, ahol van bent egy mosdókagyló is. Az ilyen nyilván "koedukált", de nem is mennek be egyszerre többen, tehát nincs ebből probléma.
5/10 anonim válasza:
Igen, vidéken még van ilyen ez okés, de Budapesten is még létezik?
6/10 anonim válasza:
Persze hogy van... Nem csak kocsma, éttermek is...
7/10 NTBS válasza:
Biztosan van. De extra magas színvonalú szolgáltatást ne várj.
8/10 anonim válasza:
A kérdező a többfülkésekre gondol, nem a nyilván "koedukált" egyetlennel rendelkező helyekre.
9/10 anonim válasza:
Budapest Park. Van egy csomó fülke aztán hajrá, abba mész be amelyikbe akarsz.
10/10 anonim válasza:
A Budapest park azért nem a klasszik koedukált szerintem. Kocsmából én egyet sem tudok, étteremből talán néhány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!