Hogy létezik az hogy egy intercity jegy olcsóbb mint a gyorsvonati?
Békéscsabáról- Budapest Keletibe utazva. Tisztában vagyok vele, hogy "ugyanaz" a vonat, csak másik kocsi, de eddig mindig drágább volt az IC. Most ahogy néztem az IC olcsóbb, és mellé írta, hogy helyjegy váltása kötelező. Kiválasztottam, hogy hova szeretném (ablak mellé) és semmi plusz költséget nem adott hozzá, még mindig olcsóbb volt, mint a gyorsvonati jegy.
Végül nem vettem meg, mert írta, hogy hely jegy kiválasztás SIKERES de nem írta oda, hogy hova szól(melyik kocsi, melyik ülés) és többen utazunk, nyilván egymás mellé szeretnék, de úgy nehéz, ha nem mutatja hova szólnak a hely jegyek.
Egyszerre is megveheted és egymás melletti helyet ad, úgy néztem.
Kiválasztod, hogy 2 utas: egy diák, egy normál. És a legkedvezőbb lehetőséget fogja összerakni, azaz 1 diák ic jegyet + 1 okosjegyet.
ohh de szuper vagy!
Neked mutat kocsi számot, ülés számot is?
Én beállítottam, hogy pl. ablak mellé de nem mutatott számot.
Köszönöm szépen :)
Én a jegyvásárlás oldalon.
Applikációban valóban könnyebb és mutatja, a hely jegy számát.
Ezek a jegyek is 2. osztályra szólnak nem IC-re.
Köszönöm szépen a segítséget.
"Ezek a jegyek is 2. osztályra szólnak nem IC-re."
Az IC-n is van 2. osztály...
Sőt, Békescsabára egyáltalán nincs 1. osztály.
#16 mindig van szabad hely a gyorsvonati részén is
#17 úgy értettem h gyorsvonat nem IC
Az internetes felületen is látod, hogy hova szól a jegy. A sikeres helyfoglalás után a kosárba kerülő jegyet egy kattintással szét tudod nyitni, és azon belül minden részletet meg lehet találni.
Aztán ha megfelel, ki is fizetheted.
Én betettem a kosárba, kiírta h sikeres helyfoglalás és már csak a "fizetés"-t mutatta, kocsi, hely jegy számot nem.
De az app-on sikerült ott mutatta hova szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!