Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Csak én tapasztalom, hogy...

Csak én tapasztalom, hogy egyre inkább züllik a tömegközlekedés Budapesten?

Figyelt kérdés

A buszok, a villamosok hihetetlen koszosak, mintha sosem lennének takarítva, vagy csak nagyon felületesen (pl. hányást feltörlik és annyi).

(A megállókról inkább ne is beszéljünk.. )

Az utazó közönség szintén mintha hanyatlana.. rengeteg a hajléktalan, nagyon-nagyon rosszul öltözött, "bizalomgerjesztő" alak, roma vagy egyéb kisebbségi.

Leszámítva a délutáni csúcsidőt (16 és 19 óra között) amikor látok néhány dolgozó jobban öltözött ember, de akkor meg annyian vannak, hogy nem lehet felférni a pótló buszra.

2023. márc. 9. 17:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
Az amúgy megvan hogy a bkv (plusz a MÁV és tàrsai) egy szociális intézmèny?...magyarul totàl veszteséges...a 340es jegyekbôl meg hasonárú bérletekből a fenntartási költség 10%a nem jön ki? Ajándék az államtól a parasztjának, hogy tudjon közlekedni....ausztriában svédországban ugyanez a modell...
2023. márc. 10. 23:19
 12/19 anonim ***** válasza:
57%
Ugyanezt látom én is. Lassan az összes járat tele van csövesekkel és/vagy cigányokkal. Takarítani mondjuk már nagyon régóta nem szokás a BKV-nál.
2023. márc. 11. 10:17
 13/19 A kérdező kommentje:
Ha szociális intézmény lenne ingyen lenne. Csak megsúgom, hogy hiába 10e forint a bérlet, nagyon sok budapesti családban /fő nehezen kigazdálkodható!
2023. márc. 11. 20:25
 14/19 anonim ***** válasza:

"a 340es jegyekbôl meg hasonárú bérletekből a fenntartási költség 10%a nem jön ki? Ajándék az államtól a parasztjának, hogy tudjon közlekedni...."

Most autóra adhatna az állam támogatást az embereknek, egyre drágábbak az új autók és a benzin ára is felmegy. A tömegközlekedés pedig a sok kötekedő miatt már nem biztonságos sötétedés után, de egyes helyeken fényes nappal sem!

2023. márc. 15. 20:05
 15/19 anonim ***** válasza:
#14 Rendszeresen járok haza peremkerületben este 10 körül busszal, soha nem volt problémám, még rossz érzésem se. 75 év, 165 cm. 48 kg.
2023. márc. 15. 20:08
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 Én is rendszeresen járok, és fényes nappal is csak a metrókon meg az elsőajtós buszokon érzem magam biztonságban, mert ezekre (elméletben) csak jeggyel lehet felszállni. Ha te azt tapasztalod, amit írsz, akkor valószínűleg a budai villás peremkerületekre célzol. Mindenhol máshol tele van a BKV csövesekkel, drogosokkal és cigányokkal.
2023. márc. 15. 20:14
 17/19 anonim ***** válasza:

"Rendszeresen járok haza peremkerületben este 10 körül busszal, soha nem volt problémám, még rossz érzésem se. 75 év, 165 cm. 48 kg."

Nem azért nem kötnek beléd, mert biztonságos a tömegközlekedés, hanem azért, mert annyi esze még van a kötekedők többségének, hogy egy 75 éves öregembertől semmilyen értéket nem tudnak szerezni, amiből cigit, drogot, vagy alkoholt lehet venni. Ha egy 14 éves diák lennél kezedben az okostelefonoddal este 10 körül, szinte biztos, hogy ahol leszállnál a buszról ott elkezdenének követni és arra kényszerítenének hogy add oda a telefonodat.

2023. márc. 15. 20:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#17 Logikus amit írsz, de olyan utas sem látok, akiből ezt kinézném, vagy fiatal lányként tartanék. Egyébként valóban nem keltek multimilliárdos benyomást. #15 vagyok.
2023. márc. 15. 20:22
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
#18 vagyok ...utasT... bocs.
2023. márc. 16. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!