Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Csak én tapasztalom, hogy...

Csak én tapasztalom, hogy egyre inkább züllik a tömegközlekedés Budapesten?

Figyelt kérdés

A buszok, a villamosok hihetetlen koszosak, mintha sosem lennének takarítva, vagy csak nagyon felületesen (pl. hányást feltörlik és annyi).

(A megállókról inkább ne is beszéljünk.. )

Az utazó közönség szintén mintha hanyatlana.. rengeteg a hajléktalan, nagyon-nagyon rosszul öltözött, "bizalomgerjesztő" alak, roma vagy egyéb kisebbségi.

Leszámítva a délutáni csúcsidőt (16 és 19 óra között) amikor látok néhány dolgozó jobban öltözött ember, de akkor meg annyian vannak, hogy nem lehet felférni a pótló buszra.

2023. márc. 9. 17:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
viszont az gondolom, kevésbé zavar, hogy tíz éve változatlan a bérlet ára.
2023. márc. 9. 17:26
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
A fenti felsorolásból hiányzik nekem a súlyos mentális betegségben szenvedő utas, ami a belső kerületekben szerintem minden járműre jut.
2023. márc. 9. 17:29
 3/19 A kérdező kommentje:
Ha dupla ennyi lenne, cserébe úgy nézne ki, mint Németországban vagy Ausztriában, ki bánná?! Én lennék a legboldogabb!
2023. márc. 9. 17:29
 4/19 anonim ***** válasza:
84%

BKV-nak kevés a pénze. Takarítót, miegyebet keveset foglalkoztat.

A sok hajléktalan Pestre jön, mert itt a kánaán. Fellépni ellenük nincs használható törvény.

Ez van.

2023. márc. 9. 17:40
 5/19 anonim ***** válasza:
80%

Én azt imádom az ilyen mentális betegekben, hogy nőkbe, gyerekekbe kötnek bele.

Azért annyira nem hülye 😁

2023. márc. 9. 17:41
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
#5 ó, dehogyisnem, 1-es villamos dél-pesti szakaszán ha nincs a közelben vegzálható utas, jobb híján a saját tükörképébe, vagy a kapaszkodóba, ülésbe, egyéb tartozékokba is beleköt némelyik drogos
2023. márc. 9. 17:44
 7/19 A kérdező kommentje:
Szóval nektek is feltűnt ez a jelenség?
2023. márc. 9. 18:06
 8/19 anonim ***** válasza:
15%
Nem ok nélkül nem ülök tömegközlekedésre.
2023. márc. 9. 18:26
 9/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem véletlenül tartok magamnál szlovák import, rohamrendőrök által használt könnygázt.
2023. márc. 9. 20:01
 10/19 anonim ***** válasza:
98%
Csak te tapasztalod. Szerintem egyre jobbak a járművek, néhány dedikáltan lepattant vonaltól eltekintve semmi gond a tisztasággal, az utazóközönség meg amióta az eszemet tudom, azóta vegyes, mivel ez egy nagyváros. Én megtehetem, hogy ne használjam, de gyakran túl praktikus és elég olcsó ahhoz, hogy ez legyen a jó választás.
2023. márc. 9. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!