Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyi volt a legtöbb késés,...

Mennyi volt a legtöbb késés, amit átéltél tömegközlekedés alatt?

Figyelt kérdés
Nekem 30 percet késett az egyik buszom, ezért lekéstem a csatlakozást, amire így 2 órát kellett várnom vidéken egy kihalt megállóban :D és onnan még 1,5 óra volt mire hazaértem.
2023. márc. 7. 19:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A vonatom 40 percet késett, majd egy baleset miatt egy vágányon közlekedtek mindkét irányba, így lépésben jutottunk el a következő megállóig. Mikor azt hittem végre gördülékenyebben megyünk egy újabb balesetbe futottunk bele, így busszal voltam kénytelen folytatni az utat. kb 2 órás késéssel számolom, mert nem tudom a vonat mikor mehetett tovább.
2023. márc. 7. 19:28
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Belgiumból jöttem haza vonattal, késett 1 órát a Münchenbe tartó gyors, ami miatt 5 perccel lekéstem a csatlakozást. Azt a vonatot, ami 2 órával később menetrendszerűen állt 2 órát Salzburgban, de hát az INDULÁSRA érvényes a német pontosság. 6 órát várhattam volna, helyette +2 átszállással jöttem, de így is csak 2 órával voltam hamarabb itthon, mintha kihúzom ott az éjszakát.
2023. márc. 7. 19:33
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Busszal, vonattal is olyan 1-2 óra.

Busz állt az autópályán, mert a sietősek felkenték egymást szalagkorlátra, teljes útzár. A vonatnál meg volt minden, baleset, felsővezeték szakadás, plusz alapból a fél óra késések megvoltak anno.

2023. márc. 7. 19:33
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Vonattal 3 óra, ebből Rákoson töltöttük a nagy részét, mert állítólag villám csapott egy trafóba. Érdekes módon ezalatt mellettünk csak úgy suhantak el a villanymozdonyos intercityk és nemzetközi gyorsvonatok.
2023. márc. 7. 19:35
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Kb másfél óra. Helyközi busznál ami óránként közlekedik, konkrétan a következő előbb oda ért az állomásra:D
2023. márc. 7. 19:38
 6/16 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%
Intercityvel jöttünk, egyszercsak elkezdett döcögni a vonat. Aztán megálltunk a semmi közepén, majd bevánszorogtunk egy vasúti megállóba. Hiányoltam kicsit a tájékoztatást, hogy mi van a mozdonnyal, miért nem megyünk. Egy óra késéssel értünk be.
2023. márc. 7. 19:44
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Felsővezeték szakadásnál 3 óra vonattal.
2023. márc. 7. 20:02
 8/16 madi111 válasza:
100%
Egyszer másfél órát álltam hajnalban a semmi közepén egy buszmegállóban. Két busz kimaradt. Kb. mínusz 5 fok volt.
2023. márc. 7. 20:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Megtörtént!!!

Sok éve kimentem a keletiből induló, Bp. - Miskolcz vonathoz, valami 5-6 óra között, hajnalban. Fura volt, hogy csak én álltam ott, de mindegy. Kérem a jegyet, a nő bámul, és visszakérdez, hogy biztosan? Mondom igen. Megvettem, felültem...de gyanús volt, hogy kevesen vagyunk.

A lényeg. Országos árvíz volt, és alámosta a síneket, így LASSÍTVA ÉS KERÜLŐVEL mentünk!!! HAT mondom 6!!!! "röpke" óra volt.

Ja, kajáskocsi nem volt. Én sem vittem magammal kaját. Egy utastól vettem meg az egyik üdítőjét.

2023. márc. 7. 20:06
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
75 perc busszal, a reggeli csúcsidőben. Csodás volt, 0. órára mentem, de csak 2.-ra értem be. :)
2023. márc. 7. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!