Mennyi volt a legtöbb késés, amit átéltél tömegközlekedés alatt?
Figyelt kérdés
Nekem 30 percet késett az egyik buszom, ezért lekéstem a csatlakozást, amire így 2 órát kellett várnom vidéken egy kihalt megállóban :D és onnan még 1,5 óra volt mire hazaértem.2023. márc. 7. 19:02
1/16 anonim válasza:
A vonatom 40 percet késett, majd egy baleset miatt egy vágányon közlekedtek mindkét irányba, így lépésben jutottunk el a következő megállóig. Mikor azt hittem végre gördülékenyebben megyünk egy újabb balesetbe futottunk bele, így busszal voltam kénytelen folytatni az utat. kb 2 órás késéssel számolom, mert nem tudom a vonat mikor mehetett tovább.
2/16 anonim válasza:
Belgiumból jöttem haza vonattal, késett 1 órát a Münchenbe tartó gyors, ami miatt 5 perccel lekéstem a csatlakozást. Azt a vonatot, ami 2 órával később menetrendszerűen állt 2 órát Salzburgban, de hát az INDULÁSRA érvényes a német pontosság. 6 órát várhattam volna, helyette +2 átszállással jöttem, de így is csak 2 órával voltam hamarabb itthon, mintha kihúzom ott az éjszakát.
3/16 anonim válasza:
Busszal, vonattal is olyan 1-2 óra.
Busz állt az autópályán, mert a sietősek felkenték egymást szalagkorlátra, teljes útzár. A vonatnál meg volt minden, baleset, felsővezeték szakadás, plusz alapból a fél óra késések megvoltak anno.
4/16 anonim válasza:
Vonattal 3 óra, ebből Rákoson töltöttük a nagy részét, mert állítólag villám csapott egy trafóba. Érdekes módon ezalatt mellettünk csak úgy suhantak el a villanymozdonyos intercityk és nemzetközi gyorsvonatok.
5/16 anonim válasza:
Kb másfél óra. Helyközi busznál ami óránként közlekedik, konkrétan a következő előbb oda ért az állomásra:D
6/16 Ékezetes billetyűzet válasza:
Intercityvel jöttünk, egyszercsak elkezdett döcögni a vonat. Aztán megálltunk a semmi közepén, majd bevánszorogtunk egy vasúti megállóba. Hiányoltam kicsit a tájékoztatást, hogy mi van a mozdonnyal, miért nem megyünk. Egy óra késéssel értünk be.
7/16 anonim válasza:
Felsővezeték szakadásnál 3 óra vonattal.
8/16 madi111 válasza:
Egyszer másfél órát álltam hajnalban a semmi közepén egy buszmegállóban. Két busz kimaradt. Kb. mínusz 5 fok volt.
9/16 anonim válasza:
Megtörtént!!!
Sok éve kimentem a keletiből induló, Bp. - Miskolcz vonathoz, valami 5-6 óra között, hajnalban. Fura volt, hogy csak én álltam ott, de mindegy. Kérem a jegyet, a nő bámul, és visszakérdez, hogy biztosan? Mondom igen. Megvettem, felültem...de gyanús volt, hogy kevesen vagyunk.
A lényeg. Országos árvíz volt, és alámosta a síneket, így LASSÍTVA ÉS KERÜLŐVEL mentünk!!! HAT mondom 6!!!! "röpke" óra volt.
Ja, kajáskocsi nem volt. Én sem vittem magammal kaját. Egy utastól vettem meg az egyik üdítőjét.
10/16 anonim válasza:
75 perc busszal, a reggeli csúcsidőben. Csodás volt, 0. órára mentem, de csak 2.-ra értem be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!