Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kit illik eloreengedni a...

Kit illik eloreengedni a buszon szerintetek?

Figyelt kérdés
Én a velemenyem szerint az idősebbeket kb 40 tol a noket es a pulyákat. Csak azert kerdezem mert minap megkaptam egy tolem kb 2 evvel idosebb lanytol ,hogy nem tanultam meg hogy elore illik ot engedni. Persze nem a szemembe mondta hanem a barátnőjének, ez igy a helyes. Nem értem ha annyira szeretnének egyenlő jogokat, és bánásmódot (a többség)akkor mit kell ezen lovagolni?

2023. márc. 6. 15:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Jajj valaki de orbitális nagy papucs itten e :D

9-es ezt is az ágy alól irtad ugye :D

2023. márc. 7. 21:10
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

10.

Nem egy pénztári vagy egyébb sorban állásra gondoltam, hanem ahol a helyzet úgy kivánja.

11.

Bár az ágy alól írtam volna, de sajnos nem.

Én nagyon tisztelem, becsülöm a női nemet. Felsőbbrendű lényeknek, egyeduralkodóknak tartom Őket.

Sajnos ez azért alakult ki bennem, mert szinte lehetetlen őket megkapni.

Valóságos csoda kell ahhoz, hogy ma valakinek legyen baràtnője.

Egy férfivel, az életben a legjobb dolog ami történhet, hogy összeköti az életét egy nővel, és örökre boldogságban élhet.

2023. márc. 7. 22:06
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
#12 oké, de a kérdés nem arról szól, hogy milyen beteges módon idolizálod a nőket.
2023. márc. 8. 08:59
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Semmiféle betegeskedés nincs.

Egyszerűen csak arról van szó, hogy én tisztelem, becsülöm őket, mert nagyon nehéz őket megkapni.

Ezzel a távolság tartással nálam kivívták maguknak a tiszteletet.

Természetesen aki szerencsés, és úgy megy neki az ismerkedés, hogy csettintésre, az csak tárgynak tekinti őket, mert nem kell értük meg kűzdenie.

Ami könnyen jön, annak soha nincs túl nagy értéke.

Ma egy nővel kapcsolatba kerülni, az kb olyan, mint ételfutári fizetésből Ferrarit venni.

Persze szerencsések és kivételek mindig vannak.

12#

2023. márc. 8. 10:38
 15/19 anonim ***** válasza:
48%
Engem :)
2023. márc. 8. 10:41
 16/19 anonim ***** válasza:
#14 hülyeségeket írsz.
2023. márc. 9. 18:33
 17/19 anonim ***** válasza:

16.

Nem gondolnám, de persze feltételezem, hogy te boldog párkapcsolatban élsz.

Ebben az esetben valóban érthetetlen amiről beszélek.

Aki boldog párkapcsolaban él, annak már minden csodálatos.

Az már túl van az élet legnehezebb feladatán, hogy meg kell ismerkedni valahogyan egy nővel.

Ezért, természetesen semmiféle haragot nem érzek hozzászólásod miatt.

14#

2023. márc. 9. 19:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Én az érkezési sorrendben hiszek. Oké, a nehezen mozgókat előre engedi az ember, de pusztán azért, mert "nő" nem. Emancipáció, mögöttem is fel tud szállni.
2023. márc. 24. 12:19
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
A buszon a helyet átadni, azt illik. Fölszállni nem illedelmesen, hanem gyorsan kell, hogy haladjon a busz.
2023. máj. 18. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!