Félek a repüléstől?20/F
Egy hónap múlva fogok repülni, 2,5 órás út.
Kicsit félek a repüléstől, ahogy így elképzelem.
Leginkább attól félek, mert nem tudom hogy hogyan fogok az egész szituációra reagálni..
Nem sok kedvem van egy pánikrohamhoz..
De sajnos pánikbeteg voltam régebben, kicsit szorongó típus is vagyok, ráadásul teriszonyos is.
Próbálom letisztázni magammal hogy mitől is félek, de sok a tényező..
Igazából a statisztika szerint oktalanul félek attól hogy lezuhan.. mert ennyi erővel az utcán is remeghetnék, csak az utcán több az esély hogy baj történik.
Viszont bennem van az hogy mi van ha pont velem stb stb..
Aztán, kicsit rossz az a tudat is hogy 9km magasan egy vasdarabban vagyok ami 700-800km/H-s sebességgel halad, és ha baj van nem tudok csak úgy kiszállni..
Valahogy egyszerűen nekem ez az egész szimplán nem természetes, pedig tudom hogy a napjainkban ez már olyan mint buszozni..
Az a baj hogy régebben még a metrón is féltem(bár a teriszony miatt nem szeretek pl Astoriara le vagy fel menni a mozgólépcsőn)
Akkor nem tudom hogy mi lesz egy repülőn 😪
Akkor, kicsit érzékeny vagyok a nyomáskülönbségekre is, van hogy amikor emelkedőn jövünk le gyorsan autópályán akkor is bedugul a fülem és nyomást érzek a fejemben és bepánikolok tőle..
Mi lehet a megoldás?
Egyetlen egy dolog vigasztal, hogy ha ezt végig csinálom, és túlélem, baromi büszke leszek magamra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!