Hazánk területén hány helyen van lehetőség vonattal átkelni a Dunán? És hol vannak ezek a helyek?
Figyelt kérdés
2023. febr. 28. 18:44
2/8 anonim válasza:
Komárom , Budapest (Újpesti vasúti híd, Déli összekötő vasúti híd), Baja (Tűrr István híd)
Az RSD-n pedig Budapest (Kvassay híd mellett, Gubacsi híd).
3/8 anonim válasza:
Az eddigiek mellett még M2, M4 metrót is idevenném, plusz RSD-n a Dunaharaszti HÉV hidat.
4/8 A kérdező kommentje:
Ez nem valami sok. Köszönöm a válaszokat!
2023. márc. 1. 08:33
5/8 anonim válasza:
Nem valami sok...hát bocsássa meg felséged, hogy nem építettek legalább 100 vasúti hidat.
6/8 anonim válasza:
Még Dunaföldváron volt egy, de azon 2001-ben felszedték a sineket.
Majd esetleg ha a V0 megépül, akkor várható újabb átkelési lehetőség.
7/8 anonim válasza:
Mennyi kéne még? Nincs is máshol szükség vasúti hídra a Dunán. Nincs máshol vasútvonal amit át kellene/lehetne kötni a másik oldallal.
Itt meg tudod nézni térképen is:
8/8 A kérdező kommentje:
Engem nem érint a dolog, mert egyrészt pesti vagyok, másrészt nem utazom vonattal. Viszont tudom, ha az ország egyik végéből a másikba akar utazni az ember akkor a vasútvonalak sugaras volta miatt általában hatalmas kerülővel, a fővároson át kell utazni. És ezért jutott eszembe, hogy egyébként hány helyen van vasúti híd.
2023. márc. 1. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!