Hány km van egy V43-as mozdonyban?
Mostanában nem tudom hogyan terveznek, de annó amikor én voltam vasutas, akkor havi 8000 - 12000 km volt az átlagos futásteljesítmény a mozdonyfordulókban. Innen már kiszámolhatod.
Persze a kapott számnál azért kevesebb van bennük, mert van hogy hónapokra leállítják karbantartásra, vagy egy nagyobb főjavítás során lehet hogy 1 évig is áll egy jármű.
De 2700000 - 3000000 km-el nyugodtan lehet számolni 40 év alatt.
Az első Flirtökben is simán megvan már az 1 millió km. Pedig azok csak 2007-től vannakaz országban.
"Az első Flirtökben is simán megvan már az 1 millió km."
Jó lesz az 3m+ nak
Azért azt ne felejtsük el,hogy a 40 év alatt szinte minden alkatrész többször javítva,cserélve lett bennük,mint minden más főleg tömegközlekedési járműveknél.
Pl.amikor mondják,hogy "a régi Ikarus-ok még mindig mennek"...persze ki tudja hány motor meg váltócsere,stb.után.
"A KISS motorvonatok forgalomba állásuk óta 8 850 970 kilométert teljesítettek"
"Az első KISS 2020 márciusában kezdte meg az utasforgalmi próbaüzemet, de a pandémia közel fél évre kényszerpihenőre küldte az emeletes motorvonatokat. Végül 2020 augusztus végétől kezdhettek újra közlekedni, azóta folyamatosan álltak forgalomba az új szerelvények."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!