Mikor szüntetik meg ezt a forgalom lassitó és felesleges első ajtós felszállási rendet? Eleve ki volt az a barom aki ezt kitalálta? Többletbevételt nem hozott,mert a lógóskor nem rohantak eszeveszettül gyorsan bérletet venni.
Figyelt kérdés
Szegény soföröket terhelik ezzel,de egyébként sem érdekli a soföröket ki és mit mutat fel.2023. febr. 10. 11:38
11/24 anonim válasza:
#10 Ez ami nem igaz. Le lehet pontozni én emlékszem még arra amikor sehol nem volt első ajtózás, konkrétan úgy kellett leverekedni magad a buszról mert jöttek fel a prolik :D
12/24 anonim válasza:
Nem volt olyan vészes az, csak rúgtam egyet feléjük és máris visszaléptek. :-)
13/24 anonim válasza:
Úgy 17 éve működik, nem tudom, miért kellene megszüntetni.
14/24 anonim válasza:
#10 Csak a pestiek ilyen tahók, vidéken tekintettel vannak egymásra az emberek.
A kérdésre válaszolva: majd ha az ellenőrök fizetését emberhez méltó szintre emelik, és így lesz annyi ellenőr, hogy ne kelljen még ezzel is a sofőröket terhelni.
15/24 NTBS válasza:
Ha majd mindenki becsületes lesz.
16/24 anonim válasza:
Én nem látom okát a teljes megszüntetésnek, viszont régóta szorgalmazom a szabály lazítását, hogy mondjuk szakadó esőben ne kelljen 2 perces sort is kiállni egy-egy extra forgalmas megállóban.
17/24 anonim válasza:
#14 Hát ez pont fordítva van/volt.
Amikor Pestre kerültem 15 éve konkrétan meglepődtem, milyen gyors a 7-es busz utascseréje. Ott megvárták, hogy leszálljon a tömeg, mint a metrón is, és utána szálltak fel.
Vidéken konkrétan ahogy nyílt az ajtó már tolultak fel a népek, főleg az idősebbek, mintha nem lenne holnap. Szó szerint le kellett verekedni magam a buszról.
Mondjuk aztán be is vezették az első ajtózást már vagy 10 éve. Aki hátul szállt fel annak simán szólt a sofőr.
18/24 anonim válasza:
Úgy látom a tolakodós prolik magukra ismertek, jó le is pontoztak :D
19/24 anonim válasza:
#17 Vidéken soha nem tapasztaltam olyat, hogy a leszállókat ne várták volna meg. Pesten elő szokott fordulni ez is.
20/24 anonim válasza:
#18 Persze hogy soha, mert vidéken már vagy 10 éve bevezették az első ajtózást, pont a sok kulturálatlan miatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!