A 4-es villamosnak vagy a 6-os villamosnak van nagyobb forgalma az egyéni szakaszukon?
Azt tudom, hogy a 4-es villamos az Újbuda-Központig jár, a 6-os villamos pedig a Móricz Zsigmond körtérig.
Az egyéni szakaszukon mindkettőnek 1-1 megállója van az elágazás és a fent említett végállomások között. A 4-esnek a Budafoki út/Szerémi sor, a 6-osnak pedig a Budafoki út/Karinthy Frigyes út.
Melyik villamos egyéni szakasza a forgalmasabb?
Szerintem a 4-es villamosé, azt gyakran látom Újbuda-Központtól tömve, míg a 6-os sokszor üresen gurul ki a Móriczról.
Vélemény?
Érdekes ez, mert egyrészt az emberek nagy része nem nézi, hogy 4-es vagy 6-os villamosra száll, amennyiben a 2 végállomás között lakik valahol, vagy a közelben van dolga.
És alapvetően viszonylag jól elosztott a 2 megálló, a Móricz felől indul több busz, villamos más irányokba, de a metró és főbb villamosok mindkét megállót érintik.
Viszont a 4-es felől meg mennek buszok az észak-budai irányokba, amikor arra dolgoztam, mindig ott szálltam át.
De például egy Allee szempontjából majdnem tök mindegy, hol száll le az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!